ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΟΤΕΦ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΟΤΕΦ Live Streaming

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού ξεκινά απόψε στο ΟΑΚΑ εκεί όπου το τριφύλλι υποδέχεται την Μπότεφ (21:00) για τον Β΄προκριματικό γύρο του Europa League.

Πρεμιέρα στην νέα σεζόν κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι λίγες ώρες μετά την σπουδαία μεταγραφική κίνηση που ακούει στο όνομα Τετέ υποδέχονται στο ΟΑΚΑ (21:00) την Μπότεφ για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Σε ένα ζευγάρι στο οποίο το σύνολο του Αλόνσο είναι το φαβορί αρκεί να το αποδείξει και στο χορτάρι.  Εκτός του Ιωαννίδη ο Αλόνσο δεν υπολογίζει και στον Μάγκνουσον, ενώ εκτός λίστας έχει μείνει και ο Ρούμπεν Πέρεθ.

Αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Άγιαξ – Βοϊβοντίνα «Η ομάδα είναι πολύ καλά, είναι έτοιμη, παίζει καλά. Μπορεί να ανταποκριθεί. Με τον χρόνο η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο, να έχουμε συγκέντρωση και ένταση, τα χαρακτηριστικά μας δηλαδή και να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Ξέρουμε την ευθύνη που έχουμε και ξέρουμε τι να κάνουμε. Έχουμε μια πίεση, όμορφη.

Αύριο πρέπει να παίξουμε σωστά και να εκμεταλλευθούμε τις ευκαιρίες για να πάρουμε την νίκη και έπειτα την πρόκριση. Είναι ένα γνωστό γήπεδο το ΟΑΚΑ, ξέρουμε τις διαφορές με την Λεωφόρο. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει, να είναι στο πλευρό μας. Ξέρουμε τον αντίπαλο, τα δυνατά και τα αδύναμα του σημεία. Έχουμε δει βίντεο, δεν θέλω να πω περισσότερα. Είμαστε μια μέρα πριν τον αγώνα, ξέρω ότι έχουν κάποια σημεία που πρέπει να προσέξουμε. Μας έχει μιλήσει για αυτό ο προπονητής, έχουμε κάνει πράγματα στην προπόνηση. Έχουμε την στρατηγική μας και προσβλέπουμε στην νίκη», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο. 

Στην αντίπερα όχθη η Μπότεφ κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά αφήνοντας εκτός συνέχειας την Μάριμπορ. Η νίκη στο πρώτο παιχνίδι με 2-1 σε συνδυασμό με το ισόπαλο 2-2 στον επαναληπτικό χάρισε στους Βούλγαρους το εισιτήριο για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League. Πλέον μπροστά τους βρίσκεται το εμπόδιο του Παναθηναϊκού με το σύνολο του Κερκέζ να καλείται να φτάσει σε ακόμη μια υπέρβαση.

«Ξέραμε από την πρώτη ημέρα ότι ήμασταν χαμηλά στην λίστα δυναμικότητας. Δεν είμαστε φαβορί με όποιον και να παίξουμε. Ξέραμε ότι αν περάσουμε την Μάριμπορ θα έχουμε πιο δύσκολο αντίπαλο, είναι πιο δυνατός ο Παναθηναϊκός. Είναι καλύτερος και πιο δυνατός από την Μάριμπορ ο Παναθηναϊκός. Όταν παίζεις όμως Ευρώπη σημαίνει ότι έχεις αποδείξει κάτι καλό, δεν είμαστε εδώ λόγω τύχης. Έχουμε καλά πράγματα που σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα δώσουμε και δεν μου αρέσει να λέω “δεν έχουμε κάτι να χάσουμε” αλλά σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί. Εμείς έχουμε 3 παιχνίδια πίσω μας, αυτοί δεν έχουν κανένα επίσημο, ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μπότεφ Ντούσαν Κέρκεζ. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΠΟΤΕΦ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ