Δυνατές «μάχες» με φόντο το… ταμείο

Δυνατές «μάχες» με φόντο το… ταμείο

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Συνεχίζει η δράση με τον Παναθηναϊκό να είναι ο τελευταίος εκπρόσωπος της Ελλάδας που κάνει πρεμιέρα στη σεζόν. Οι ευκαιρίες είναι πολλές, τόσο στην Ευρώπη όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

Τα πάντα για τη Novibet μόνο εδώ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΟΤΕΦ (21:00): Μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα γκρίνιας και εσωστρέφειας μπαίνει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι που είναι και ευρωπαϊκό. Οι πράσινοι δεν έχουν καταφέρει να κλείσουν βασικά κομμάτια του ρόστερ, ο σχεδιασμός μοιάζει να έχει πάει πίσω και εκτός των άλλων δε θα έχουν στα δύο παιχνίδια με τους Βούλγαρους τον Φώτη Ιωαννίδη ο οποίος παραμένει τραυματίας. Παρ’ όλα αυτά ακόμα και έτσι η Μπότεφ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δύσκολη αντίπαλος, αν οι πράσινοι είναι απλά… σοβαροί στο παιχνίδι τους. Η επιστροφή στο ΟΑΚΑ είναι οριστική και το παιχνίδι θα γίνει εκεί, με τον Παναθηναϊκό να θέλει φυσικά νίκη που θα το απλοποιήσει τα πράγματα εν όψει του επαναληπτικού σε μια εβδομάδα στη Βουλγαρία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΟΤΕΦ (21:00): Η Μπότεφ Πλόβντιβ ήταν το αουτσάιντερ απέναντι στη Μάριμπορ και η αλήθεια είναι ότι τους Σλοβένους περίμεναν οι περισσότεροι πως θα… πέσουν πάνω στον Παναθηναϊκό. Ανέτρεψε τα δεδομένα η ομάδα από τη Βουλγαρία, παίρνοντας μικρό προβάδισμα πρόκρισης με το 2-1 του πρώτου αγώνα. Στον επαναληπτικό βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, μόλις στο 13′, αλλά δε λύγισε. Το γύρισε στο δεύτερο μέρος σε 2-1, η Μάριμπορ ισοφάρισε στο 80′ και τα έπαιξε όλα για όλα αλλά η Μπότεφ άντεξε και πήρε μια πολύ μεγάλη πρόκριση. Ιδανική η πρεμιέρα της και στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, όπου επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Μπότεφ Βράτσα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΟΤΕΦ)

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΓΚΡΕΜΙΟ (02:00): Η Κορίνθιανς μπορεί να μην έχει βρει ρυθμό και να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά έχει καταφέρει στα τελευταία δύο παιχνίδια της στο Brazileirao, να δείξει πως διαθέτει πολύ ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Συγκεκριμένα, παρά την γκρίνια και τα πολλά και συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, δείχνει να αντιδράει και να ξεφεύγει σιγά σιγά από τον πάτο της βαθμολογίας. Όσον αφορά τις απουσίες που θα έχει η Κορίνθιανς για την εντός έδρας πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με την Γκρέμιο, αυτοί είναι οι τραυματίες Μαϊκόν, Παλάσιος και Ρουάν Ολιβέιρα.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το live casino της Winmasters.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΓΚΡΕΜΙΟ (02:00): Η Γκρέμιο από την πλευρά της έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να διαλύσει ότι έχτιζε με τόσο κόπο. Πέρσι ήταν μια ομάδα εξαιρετική που διεκδίκησε μέχρι και το τέλος το πρωτάθλημα. Φέτος, όμως η εικόνα της είναι απογοητευτική και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Βέβαια έχει και πολλές απουσίες και τραυματισμούς, ενώ έχει και 16 ματς έναντι 18 των περισσότερων ομάδων του Brazileirao. Συγκεκριμένα, η Γκρέμιο με 16 ματς έχει 14 βαθμούς και είναι στην 18η θέση της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειωθεί πως η Γκρέμιο δεν θα έχει στη διάθεση της για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κορίνθιανς στο Σάο Πάουλο τους τραυματίες Αντρέ Ενρίκε, Ντιέγκο Κόστα, Λούκας Μίλα και Γιόνατα Ρόμπερτ.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΓΚΡΕΜΙΟ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ