ΠΑΟΚ – ΜΠΟΡΑΚ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΜΠΟΡΑΚ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΜΠΟΡΑΚ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ Live Streaming

Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται στην Τούμπα (20:30) την ομάδα από την Βοσνία για το πρώτο παιχνίδι των δύο στον Β’ προκριματικό του Champions League.

Με στόχο την… λύτρωση και την είσοδο στους ομίλους του Champions League ξεκινά ο ΠΑΟΚ το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι. Πρώτο εμπόδιο για τον Δικέφαλο του Βορρά, η Μπόρακ Μπάνια Λούκα από την Βοσνία την οποία θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου. Ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση οι ασπρόμαυροι, οι οποίοι ωστόσο καλούνται το επιβεβαιώσουν και στο χορτάρι. Ως τώρα, έχει κάνει δυνατή κίνηση με τον Μαντί Καμαρά. Δεν έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, κάτι που θα τον βοηθήσει να διατηρήσει την χημεία του. Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα για το ΠΑΟΚ – Μπόρακ Μπάνια Λούκα ο Ραζβάν Λουτσέσκου. «Μπορώ να πω ότι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μεγάλος στόχος όλων στην ομάδα. Θα ήμουν υποκριτής αν έλεγα το αντίθετο, είναι ένα όνειρο και για μένα, αλλά αρχικά πρέπει να εξασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή παρουσία μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους, αποκλείοντας την Μπόρατς και μετά να κοιτάξουμε το επόμενο βήμα. Υπάρχουν ομάδες που κερδίζουν τίτλους και έχουν φτιάξει την κουλτούρα τους, άλλες όμως δεν τα κατάφεραν, έμειναν εκεί, δείτε τι έγινε με τη Νάπολι πέρσι, που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την προπέρσινη επιτυχία της. Πρέπει να πάμε βήμα- βήμα και να μην σκεφτόμαστε τα πράγματα που θα έρθουν στην συνέχεια», ήταν τα λόγια του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από την άλλη πλευρά η Μπόρακ Μπάνια Λούκα κατάφερε να φτάσει στην έκπληξη στον προηγούμενο αφήνοντας εκτός συνέχειας την Εγνατία. Νίκησε 1-0 στον πρώτο αγώνα (με γκολ στο 96’) στη Βοσνία, έχασε με 2-1 στον δεύτερο στην Αλβανία και πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Αυτά ήταν και τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της στη σεζόν, μιας και το πρωτάθλημα ξεκινάει αρχές Αυγούστου. «Η ομάδα αναχώρησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αποφασισμένη να αφήσει την καρδιά της στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας και με στόχο να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Μπάνια Λούκα», σημειώνουν οι Βόσνιοι στην επίσημη ιστοσελίδα τους. «Οι παίκτες μου ζουν το ποδοσφαιρικό όνειρό τους και αυτός ο αγώνας θα τους δώσει μια απάντηση για το πού βρίσκονται σε σχέση με την υψηλή ποιότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να παρουσιαστούμε με τον καλύτερο τρόπο και δεν θα μας λείπει η αυτοπεποίθηση. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διατηρήσουμε την ελπίδα πριν από τη ρεβάνς στη Μπάνια Λούκα και εκεί θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο ποδοσφαιρικό θαύμα μαζί με τους φιλάθλους. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά σύμφωνα με το όνομα του συλλόγου, θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο γράμμα», πρόσθεσε ο τεχνικός της Μπόρακ, Ζίζοβιτς.

ΠΑΟΚ – Μπόρακ Μπάνια Λούκα Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ