Slam Dunk #28 Season Finale | Το ρίσκο του Φουρνιέ, η επιτυχία για Εθνική & το beef για ΗΠΑ – Καναδά

Slam Dunk #28 Season Finale | Το ρίσκο του Φουρνιέ, η επιτυχία για Εθνική & το beef για ΗΠΑ – Καναδά

Το «Slam Dunk» και το 28o και τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν είναι εδώ και είναι το αποχαιρετιστήριο, για λίγες ημέρες μέχρι να επιστρέψει η νέα και ανανεωμένη σεζόν.

Το «Slam Dunk» ολοκληρώνει τη πρώτη σεζόν του και το 28o επεισόδιο είναι γεγονός. Λίγο πριν φύγουμε όλοι για διακοπές, έχουμε Ολυμπιακούς Αγώνες και φυσικά όλο το ενδιαφέρον και οι αναλύσεις είναι για τον Όμιλο της Εθνικής ομάδας, ο οποίος είναι γεμάτος με ομαδάρες.

Υπάρχει διαφωνία για το χρυσό και τη δυναμικότητα ΗΠΑ – Καναδά, ενώ σχολιάζουμε και ρίσκο που έχει πάρει ο Φουρνιέ, τουλάχιστον μέχρι όσα έχουμε δει μέχρι αυτό το σημείο.

Διαβάστε επίσης: Ο Μασεράνο, ο Έσε και το όνειρο της Αργεντινής: Για αυτό που δεν πέτυχε άλλος κανείς

Ο Νίκος Ζέρβας, η Δήμητρα Ηρειώτη και η Τόνια Σπανού είναι στη θέση τους και με κέφι και ανεβασμένη διάθεση, για το 28ο και τελευταίο επεισόδιο της σεζόν «Slam Dunk».

Βασικό θέμα συζήτησης είναι όσα πρόκειται να δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με ανάλυση των αντιπάλων της Εθνικής, αλλά και με δυνατά προγνωστικά. Υπάρχει διαφωνία για το χρυσό, με τις απόψεις να είναι μοιρασμένες, ενώ η συζήτηση πηγαίνει και στο ρίσκο που έχει πάρει ο Φουρνιέ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ