Με τα γκολ στη Νορβηγία και το 1.87 στο Grimsta IP

Με τα γκολ στη Νορβηγία και το 1.87 στο Grimsta IP

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Συνεχίζεται η δράση σε Σουηδία και Νορβηγία και οι ευκαιρίες για το ταμείο είναι πολλές. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ (18:30): Πολύτιμη νίκη-ανάσα πήρε η Μπρομαποϊκάρνα την περασμένη εβδομάδα, κερδίζοντας 1-0 εκτός έδρας την Κάλμαρ, με το τέρμα του Κρίστενσεν στο 73’. Στάθηκε τυχερή, βέβαια, μιας και η αντίπαλός της ήταν καλύτερη, όμως, συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο.

Τα πάντα για τη Novibet μόνο εδώ.

ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ (18:30): Η Χάμαρμπι έχασε 1-0 στο γήπεδό της από την Γκέτεμποργκ την περασμένη εβδομάδα, σε ένα μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα. Ήταν λίγο πιο απειλητική η αντίπαλός της στο σύνολο της αναμέτρησης. Θα μπορούσε, πάντως, να είχε πετύχει ένα γκολ και να έπαιζε με άλλες πιθανότητες, είχε αρκετές καλές στιγμές.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ)

ΜΟΛΝΤΕ – KFUM ΟΣΛΟ (21:15): Στο Φρέντρικσταντ έμελλε να διακοπεί το νικηφόρο σερί της Μόλντε στο εφετινό νορβηγικό πρωτάθλημα. Δεν ήταν καλή η εμφάνιση του συνόλου του Ερλινγκ Μόε, με αποτέλεσμα να κολλήσει στο μηδέν κόντρα στην τοπική ομάδα. Αντιμετώπισε αρκετά θέματα η Μόλντε και δεν μπόρεσε ποτέ να στείλει την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό. Δεύτερη ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια και μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το live casino της Winmasters.

ΜΟΛΝΤΕ – KFUM ΟΣΛΟ (21:15): Επιτέλους, χαμόγελα στο στρατόπεδο της KFUM Όσλο! Χρειάστηκε να περάσουν πέντε αγωνιστικές για να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και γκολ στο 84ο λεπτό, έριξε στο καναβάτσο την Τρόμσο και απέδρασε με το τρίποντο από την Romssa Arena.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΟΛΝΤΕ – KFUM ΟΣΛΟ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ