Πολλά τα… δώρα στο Champions League

Πολλά τα… δώρα στο Champions League

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Το Champions League είναι και πάλι εδώ και σήμερα θα μάθουμε τις πρώτες ομάδες που θα τσεκάρουν το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΣΤΕΑΟΥΑ – ΒΙΡΤΟΥΣ (20:30): Σαν… σίφουνας πέρασε την περασμένη εβδομάδα από το Σαν Μαρίνο η Στεάουα Βουκουρεστίου και σκέφτεται τον επόμενο αντίπαλο στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας έκανε επίδειξη δύναμη απέναντι στη Βίρτους και σταμάτησε στα επτά γκολ (1-7), μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς. Η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε με το… καλημέρα, αφού στο πρώτο ημίωρο είχε σημειώσει τέσσερα γκολ με τους Ολάρου (6’ πεν. και 11’) και Πόπα (22’ και 27’).

Μάθε τα πάντα για το Pamestoixima εδώ.

ΣΤΕΑΟΥΑ – ΒΙΡΤΟΥΣ (20:30): Ιστορικές στιγμές έζησε το Σερραβάλλε, με το παρθενικό ευρωπαϊκό παιχνίδι της Βίρτους με αντίπαλο τη Στεάουα. Μπορεί τα πράγματα να μην εξελίχθηκαν με τον καλύτερο (sic) τρόπο (1-7), αλλά, οι παίκτες της πρωταθλήτριας του Σαν Μαρίνο το χάρηκαν, αφού ήταν κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτούς. Η διαφορά δυναμικότητας με την αντίπαλό της ήταν τεράστια και φάνηκε από την αρχή του αγώνα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΤΕΑΟΥΑ – ΒΙΡΤΟΥΣ)

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ (22:00): Άμυνα από την αρχή ως το φινάλε έπαιζε η Σάμροκ στην Ισλανδία και κατάφερε να πάρει το 0-0. Επέλεξε να είναι μαζικά πίσω από τη μπάλα, έκλεινε χώρους, είχε πολλή πίεση, ωστόσο άντεξε. Έστω κι αν σχεδόν… αδιαφόρησε για οτιδήποτε άλλο στο παιχνίδι, γεγονός που τις περισσότερες φορές στοιχίζει.

Τα πάντα για το Casino της Stoiximan μόνο εδώ.

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ (22:00): Όλα τα είχε η Βίκινγκουρ στο Ρέικιαβικ, εκτός από τον τρόπο να σκοράρει. Κυριάρχησε από την αρχή ως το τέλος, έπαιξε στο μισό γήπεδο τη Σάμροκ, δημιούργησε τις προϋποθέσεις, εντούτοις τα έκανε θάλασσα στην τελική προσπάθεια. Η στατιστική εδώ δεν λέει ψέμματα: 73% κατοχή μπάλας, 17(!) κερδισμένα κόρνερ, 12 τελικές αλλά καμία on target! Μέχρι και σκορ ασφαλείας μπορούσε να πάρει, τώρα ωστόσο είναι όλα στο μηδέν και η ρεβάνς στην έδρα του αντιπάλου.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ