Τριάδα με απόδοση 5.39

Τριάδα με απόδοση 5.39

Τα προγνωστικά του στοιχήματος με τον Ηρακλή Αντύπα.

Καλημέρα φίλοι. Για τις επόμενες μέρες η στήλη θα βρίσκεται στο Σίνταμ της Ολλανδίας, λόγω της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και ελπίζω η παραμονή μας σε αυτή την περιοχή, κοντά στο Ρότερνταμ, να διώξει το μαύρο σύννεφο που δεν μας αφήνει τις τελευταίες μέρες να χαρούμε στα προγνωστικά για το στοίχημα.

Και χθες, σε νεκρή μέρα, η στήλη είχε μία στις δύο επιλογές. Πέρασε το καλοπληρωμένο goal/goal & over 2,5 στην αναμέτρηση της Χάλμσταντ με την ΑΪΚ, αλλά η Χάμαρμπι που μετρούσε εντός έδρας πέντε νίκες και μία μόλις ήττα, ηττήθηκε από την Γκέτεμποργκ.

Και σήμερα το μενού δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Υπάρχουν οι επαναληπτικοί για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά οι επιλογές δεν είναι πολλές και αρκετά από τα ζευγάρια έχουν ήδη κριθεί.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Μπάλκανι – Σάντα Κολόμα προγνωστικά

Η Μπάλκανι δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί, στο πρώτο ματς. Έστω και αν δυσκολεύθηκε, έστω και αν χρειάστηκε να γυρίσει τι ματς, πήρε τη νίκη στο 90’ με σκορ 2-1.

Κρατά την πρόκριση στα χέρια της και οι φιλοξενούμενοι δύσκολα, θα μπορέσουν να κάνουν την έκπληξη. Η απόδοση στον «άσο» δεν αξίζει, ούτε να την κοιτάξει κάποιος. Θα χάσει τον χρόνο του.

Θα πάρω στην οριακά αποδεκτή απόδοση του 1,62 το over 2,5, μιας και θεωρώ ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ευκαιρίες, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων.

Ελσίνκι – Πανεβέζις προγνωστικά

Οι εταιρείες, θεωρούν ότι η Ελσίνκι έχει πιθανότητες τεράστιας ανατροπής, αν κρίνουμε από τις αποδόσεις. Το λέω αυτό γιατί, οι Φιλανδοί, έστω και αν ηττήθηκαν με το βαρύ 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, πληρώνουν 2,50 για πρόκριση.

Δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να γράψουν ιστορία, γιατί η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν είναι και στο πρώτο παιχνίδι, έδειξαν πολύ άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο. Σίγουρα πάντως, θα ρισκάρουν, θα παίξουν επιθετικά και θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.

Προσωπικά μου κάνει κλικ, σε απόδοση 1,87 το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Γιατί και οι φιλοξενούμενοι θα βρουν χώρους για να απειλήσουν και γιατί όχι, να σκοράρουν.

Σάμροκ – Βίκινγκουρ προγνωστικά

«Μονότερμα» έπαιξε την Σάμροκ στο πρώτο παιχνίδι η Βίκινγκουρ, αλλά γκολ δεν μπόρεσε να βρει. Το ματς έμεινε στο 0-0 και ως εκ τούτου, η υπόθεση πρόκριση, έχει μείνει ανοιχτή και για τις δύο ομάδες.

Η Σάμροκ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την έδρα της, οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για να βρουν δίχτυα και να μην σπαταλήσουν και πάλι τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το συναντάμε στο 1,78. Θα την ήθελα λίγο καλύτερη την απόδοση, αλλά θα την τιμήσω.

Τα προγνωστικά

17:30 ΜΠΑΛΚΑΝΙ – ΣΑΝΤΑ ΚΟΛΟΜΑ Over 2,5 1,62

19:00 ΕΛΣΙΝΚΙ – ΠΑΝΕΒΕΖΙΣ G/G 1,87

22:00 ΣΑΜΡΟΚ – ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ G/G 1,78

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ