«Μπαμ» με Λορέν Μορόν: Κατηφορίζει προς Αθήνα;

«Μπαμ» με Λορέν Μορόν: Κατηφορίζει προς Αθήνα;

Talk of the town στη Θεσσαλονίκη ο Λορέν Μορόν. Μόνο που δεν αποκλείεται να πάρει τον δρόμο για νέες περιπέτειες. Το συμβόλαιο που λήγει, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός!

Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω. Στον Ιούλιο του 2023. Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, ο Άρης φτάνει σε συμφωνία με την Μπέτις για την απόκτηση του Λορέν Μορόν. Πολλοί ήταν αυτοί που ξαφνιάστηκαν με την κίνηση των «κιτρίνων».

Εξαιρετικός επιθετικός ο Ισπανός, αλλά προερχόταν από προβληματικές σεζόν στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Είναι χαρακτηριστικό, πως πέρυσι, σημείωσε μόλις δύο γκολ. Ενα στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ένα στη δεύτερη κατηγορία της χώρας (δανεικός στην Λας Πάλμας). Ωστόσο, τα πάντα άλλαξαν με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Ο 30χρονος φορ πήρε το… όπλο του, με το κοντέρ να καταγράφει τελικά 21 τέρματα και 4 ασίστ.

Μάθε τα πάντα για την Stoiximan εδώ.

Τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω ο Λορέν Μορόν. Αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της περσινής έκδοσης του Άρη, ενώ έγινε και σύνθημα στα χείλη των οπαδών. Τώρα, το θέμα είναι η συνέχεια. Θα συνεχίσει την καριέρα του στην κίτρινη μεριά της Θεσσαλονίκης ή θα ψαχτεί για νέες περιπέτειες; Πάμε να δούμε τα νεότερα για Επόμενη ομάδα Μορόν.

Τα όσα απίστευτα έκανε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν πέρασαν απαρατήρητα. Ο Λορέν Μορόν πήρε από το… χεράκι τον Άρη και το όνομά του φέρεται να βρίσκεται σημειωμένο στο μπλοκάκι αρκετών συλλόγων. Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, όλα τα τα σενάρια είναι στο τραπέζι. Αν «σκάσει» κάποια δυνατή πρόταση στα γραφεία του Άρη, δεν αποκλείεται να κουνήσει μαντήλι ο Ισπανός.

Δείτε περισσότερα για την επόμενη ομάδα του Λορέν Μορόν εδώ…

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ