Στο μονοπάτι των γκολ

Στο μονοπάτι των γκολ

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Λιγοστές είναι οι επιλογές στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι. Δράση υπάρχει μονάχα σε Σουηδία και Φινλανδία, με την Αϊκ Στοκχόλμης να δοκιμάζεται στην έδρα της Χάλμσταντ. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ (20:00): Αναμενόμενη, μα και βαριά, ήττα με 5-1 από τη Μάλμε γνώρισε η Χάλμσταντ την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστική, δέχτηκε πέντε γκολ απέναντι σε μία πολύ πιο δυνατή ομάδα που όμως δεν έκανε κάτι… εξωπραγματικό. Πιο πριν, είχε κερδίσει 4-0 την Γκάις εντός έδρας, ενώ συνολικά έχει 18 βαθμούς με 6-0-7 και 18-24 γκολ, ούσα η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς ισοπαλία.

Μάθε τα πάντα για το Pamestoixima εδώ.

ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ (20:00): Η ΑΪΚ Στοκχόλμης δεν έχει μπει καλά στη σεζόν. Περίμενε περισσότερα, αλλά ως τώρα η γενική της εικόνα δεν είναι καλή. Έχει 17 βαθμούς με 5-2-6 αλλά και μεγάλο θέμα στην άμυνα. Μπορεί να σκοράρει εύκολα (24 γκολ), όμως, την ίδια ώρα έχει δεχτεί 29 τέρματα, δηλαδή κάτι παραπάνω από δύο γκολ μέσο όρο ανά ματς. Σε ένα κακό παιχνίδι, έχασε εντός έδρας 2-1 από την Κάλμαρ, σε μία μεγάλη έκπληξη, ενώ πριν είχε διασυρθεί με 4-1 από τη Χάκεν.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ