Σκανδιναβικά combos

Η Νταντάλκ πλήρωσε τον άσο με σχετική άνεση

Εύστοχο το ποντάρισμα της Παρασκευής για την στήλη, η Νταντάλκ πλήρωσε τον άσο με σχετική άνεση (4-2) για να βάλουμε 25 μονάδες στο ταμείο.

Μιάλμπι – Μάλμε

Πληθωρική η αναμέτρηση της Μιάλμπι στην επιστροφή της από τη διακοπή, πέτυχε 3η διαδοχική νίκη επί της Σίριους (3-2) για να διατηρηθεί στην 3η θέση της Allsvenskan. Δυνατή εντός έδρας (5-2-1), με 17 γκολ ενεργητικό σε 8 παιχνίδια, δείχνει ικανή να κάνει ζημιά στην πρωτοπόρο.

Η Μάλμε διέλυσε την Χάλμσταντ (5-1) επιστρέφοντας από το break για διευρύνει το αήττητο σερί (5-2-0) και να διατηρήσει το +7 από την Τζουργκάρντεν. Πετάει φωτιές η επίθεσή της με 39 γκολ σε 14 ματς, αλλά στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ταξίδια της δέχθηκε 2+ τέρματα.

Προβλέπουμε πλούσιο ματς, επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.27, το οποίο επιβεβαιώθηκε στα 4 τελευταία της Μιάλμπι και στα 4/5 τελευταία της Μάλμε.

Τρόμσο – ΚΦΟΥΜ Οσλο

Χαμένη ευκαιρία για την Τρόμσο το κυριακάτικο εκτός έδρας 0-0 με την Χαμ Καμ, η οποία έπαιξε κυρίως άμυνα. Στο προηγούμενο ταξίδι της έβγαλε διπλό (1-2), αλλά στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας δέχθηκε από 2 γκολ.

Η ΚΦΟΥΜ επέστρεψε από τη διακοπή με δύο παρόμοιες ήττες, από Λίλεστρομ (2-1) και Βίκινγκ (2-1), σε αμφότερες ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Την βολεύουν περισσότερο τα εκτός έδρας, αλλά εσχάτως το ανασταλτικό πρόβλημα είναι μείζον, δέχθηκε 9 τέρματα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Πιθανό το ενδεχόμενο ενός “τρελού” παιχνιδιού, καμία εκ των δύο ομάδων δεν έχει ιδιαίτερη ισορροπία στο παιχνίδι της, οπότε θα πάμε στο Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Μιάλμπι – Μάλμε  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.27)

23:00 | Τρόμσο – ΚΦΟΥΜ Οσλο  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.15)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από