Με τα γκολ σε Σουηδία και Εσθονία

Με τα γκολ σε Σουηδία και Εσθονία

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Φουλ δράση στα γήπεδα της Ευρώπης, με τις πρώτες ομάδες να ρίχνονται στη μάχη τόσο του Europa League, όσο και του Conference. Πολλοί οι άγνωστοι σύλλογο, ωστόσο αναμένεται… βροχή από γκολ. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΠΑΦΟΣ (20:00): Η Έλφσμποργκ έκανε πολύ καλή χρονιά πέρσι και έφτασε μία ανάσα από το να πάρει το έβδομο πρωτάθλημα. Όμως, το έχασε στην ισοβαθμία μετά την ήττα την τελευταία αγωνιστική στο ντέρμπι κορυφής με τη Μάλμε! Φέτος, όμως, στη Σουηδία, δεν έχει μπει το ίδιο καλά. Είναι χαρακτηριστικό πως ήδη σε 14 αγώνες έχει κάνει περισσότερες ήττες (7) από όσες έκανε πέρσι σε όλο το πρωτάθλημα (30) αγώνες, δηλαδή 6!

Όλα τα προγνωστικά Euro 2024 εδώ.

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΠΑΦΟΣ (20:00): Η Πάφος προσπάθησε να κάνει τη διαφορά πέρσι στην Κύπρο, αλλά αρκέστηκε στην 5η θέση στο πρωτάθλημα, μετά και τα πλέι οφ, ενώ σαφώς και αποτελεί επιτυχία η κατάκτηση του Κυπέλλου. Θυμίζουμε, στον τελικό νίκησε 3-0 την Ομόνοια με γκολ από Τάνκοβιτς (πέναλτι), Ντράγκομιρ και Πέπε και πήρε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΠΑΦΟΣ)

ΤΑΛΙΝΑ ΚΑΛΕΒ – ΟΥΡΑΡΤΟΥ (19:30): Η Ταλίνα Κάλεβ είναι μία μέτρια ομάδα από την Εσθονία και είναι χαρακτηριστικό ότι παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πέρσι τερμάτισε στην 3η θέση, στο -26 από την πρωταθλήτρια Φλόρα Ταλίν, και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ολες οι αναλύσεις Euro 2024 εδώ.

ΤΑΛΙΝΑ ΚΑΛΕΒ – ΟΥΡΑΡΤΟΥ (19:30): Η Ουράρτου, από την άλλη, τώρα μπαίνει στη νέα σεζόν και με τον ίδιο προπονητή, τον 48χρονο Ντιμίτρι Γκούνκο. Κοινώς, δεν έχει ρυθμό και είναι ένα θέμα πώς θα παρουσιαστεί, έχοντας μόνο μερικά φιλικά στα πόδια της. Για την ιστορία, είναι το φαβορί στην αναμέτρηση και μένει να το δείξει κιόλας για να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΤΑΛΙΝΑ ΚΑΛΕΒ – ΟΥΡΑΡΤΟΥ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ