ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ Live Streaming

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ Live Streaming

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ Live Streaming

Στο Bank of America Stadium είναι στραμμένα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου. Εκεί που η Ουρουγουάη βρίσκει στον δρόμο της την Κολομβία για τα ημιτελικά του Copa America 2024. Ο νικητής του ζευγαριού θα βρει στον τελικό της διοργάνωσης την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι (03:30).

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα γήπεδα της Αμερικής η Ουρουγουάη. Με τον μαέστρο Μαρσέλο Μπιέλσα στην άκρη του πάγκου, ονειρεύεται την επιστροφή στο Εβερεστ της Λατινικής Αμερικής. «Πέταξε» εκτός συνέχειας Copa America και την Βραζιλία η απίθανη Σελέστε, δείχνοντας ικανή για όλα. Τελευταία φορά που η Ουρουγουάη κατάφερε να φτάσει ως και το τέλος του δρόμου ήταν το μακρινό 2011. Τώρα, έχει την ευκαιρία να ξορκίσει θεούς και δαίμονες, κάνοντας δικό της το βαρύτιμο τρόπαιο.

«Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση στα ημιτελικά. Η αναμέτρηση με την Κολομβία θα είναι εξίσου δύσκολη και απαιτητική, ο αντίπαλος δείχνει να βελτιώνεται κάθε παιχνίδι όλο και περισσότερο. Διαθέτει ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς και θα είναι ένα μεγάλο τεστ για την αμυντική λειτουργία μας. Εξυπακούεται ότι κοινός στόχος είναι να βρεθούμε στον τελικό, ο νικητής θα είναι όποιος υποπέσει σε λιγότερα λάθη» υποστήριξε ο τεχνικός Μαρσέλο Μπιέλσα.

Βέβαια, κάτι παραπάνω από αξιοπρόσεκτη είναι και η πορεία της Κολομβίας στα γήπεδα της Αμερικής. Σοβαρή και αποφασισμένη η ομάδα του Λορέντζο, έκανε φύλλο και φτερό τον αδύναμο Παναμά. Στα πέντε γκολ σταμάτησε, με τον Χάμες Ρόντρίγκες να βγαίνει μπροστά για ακόμη μια φορά. «Δίνω συγχαρητήρια στον Παναμά για την προσπάθεια. Νομίζω η διαφορά μας δεν ήταν για 5 γκολ αλλά σκοράραμε νωρίς και έφυγε το άγχος μας, βρίσκοντας κενούς χώρους. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πήραμε την πρόκριση, τώρα επικεντρωνόμαστε στην Ουρουγουάη. Ξέρουμε ποια φανέλα φοράει ο αντίπαλος και ότι διαθέτει έναν σπουδαίο προπονητή, η μεταξύ μας μονομαχία θα είναι συναρπαστική» δήλωσε ο τεχνικός Νέστορ Λορένσο.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ