Με την συνήθεια που (δεν) έγινε λατρεία στο Signal Iduna Park

Με την συνήθεια που (δεν) έγινε λατρεία στο Signal Iduna Park

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Τα… φώτα στην κίτρινη μεριά της κοιλάδας του Ρουρ και στο Signal Iduna Park. Εκεί που η Ολλανδία διασταυρώνει τα ξίφη της με την Αγγλία, για τα ημιτελικά του Euro 2024. Μένει να φανεί ποιος θα χαμογελάσει στο τέλος της βραδιάς. Ο Γκάκπο ή ο Μπέλιγχαμ; Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ (22:00): Μόλις έξι λεπτά χρειάστηκε για να φέρει τούμπα την κατάσταση με την Τουρκία η Ολλανδία. Σοβαρεύτηκε στην επανάληψη και έκανε το καθήκον της. Αρπαξε την ευκαιρία από τα… μαλλιά και συνεχίζει το ταξίδι της στα γήπεδα της Γερμανίας. Κακά τα ψέματα: Μετά την Ισπανία, είναι η πιο σοβαρή ομάδα του Euro 2024. Καμία σχέση με Γαλλία και Αγγλία, που έχουν φτάσει ως εδώ με μπόλικη δόση τύχης και αρκετά… κολλύρια.

Πιστή στο πλάνο της η Ολλανδία, δικαιώθηκε κόντρα στους γείτονες και πάει για το μεγάλο κόλπο κόντρα στα «τρία λιοντάρια»: Για την πρώτη πρόκριση σε τελικό Euro, από το μακρινό 1988. Με 2-0 είχε επικρατήσει τότε της Σοβιετικής Ενωσης, σκαρφαλώνοντας στο Εβερεστ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Εκτοτε, δεν έχει ξαναφτάσει ως και την πηγή. Δείχνει ικανή  η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να σπάσει αυτήν την… κατάρα.

Όλα τα προγνωστικά Euro 2024 εδώ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ (22:00): Επεσε από την Merkur Spiel-Arena και βρήκε άλλο ένα εισιτήριο πρόκρισης η Αγγλία! Απίθανα πράγματα με την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ που… ντριμπλάρει συνεχώς τον αποκλεισμό από το Euro 2024. Επιβίωσε η Αγγλία, παρόλο που βρέθηκε ξανά στα σχοινιά. Την έσωσε πρώτα ο Σάκα στο 80ο λεπτό και έπειτα ο Πίκφορντ στη διαδικασία των πέναλτι. Άλλη μία άνευρη και άχρωμη εμφάνιση των «τριών λιονταριών», που χρειάστηκαν τη ρωσική ρουλέτα για να αποκλείσουν τον Στίβεν Τσούμπερ και την παρέα του.

Το… σκονάκι στο μπουκάλι του Πίκφορντ λύτρωσε την Αγγλία, που συνεχίζει την περιπέτειά της στα γήπεδα της Γερμανίας. Μόλις τρία σουτ προς το τέρμα της Ελβετίας μέτρησαν τα «τρία λιοντάρια» και μένει να φανεί πως θα εμφανιστούν κόντρα στην φορτσάτη Ολλανδία του Γκάκπο. Δεν έχει πείσει ούτε σε ένα ματς του Euro 2024 η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αλλά παραμένει στο κόλπο της κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ)

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ