ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ Live Streaming

Απόψε συμπληρώνεται το παζλ των ημιτελικών του Copa America 2024. Ματσάρα στο Λας Βέγκας και το Allegiant Stadium, με την Βραζιλία να βρίσκει στον δρόμο της την Ουρουγουάη (04:00).

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή ήταν η πορεία της Ουρουγουάης στη φάση των ομίλων του Copa America 2024. Σοβαρή και αποφασισμένη η αρμάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, έκανε φύλλο και φτερό όποια ομάδα βρέθηκε στον δρόμο της. Παναμάς, ΗΠΑ και Βολιβία υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα της Σελέστε, που τερμάτισε πρώτη και καλύτερη με 9 πόντους.

Πέταγε… φωτιές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι η Ουρουγουάη, με το κοντέρ να σταματάει στα εννιά γκολ. Μπορεί να είναι το αουτσάιντερ στο ζευγάρι με την Βραζιλία, ωστόσο επικρατεί πίστη στο στρατόπεδο της Σελέστε. Αλλωστε, με τον Μαρσέλο Μπιέλσα στην άκρη του πάγκου, τα πάντα μπορεί να πετύχει.

«Αυτή η φουρνιά της εθνικής ομάδας είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Θέλουμε να φθάσουμε στα ημιτελικά και οφείλουμε να τα δώσουμε όλα. Γνωρίζουμε το επίπεδο των αντιπάλων αλλά και τις δικές μας δυνατότητες» υποστήριξε ο μέσος Μπεντανκούρ. Αν η Ουρουγουάη καταφέρει να ρίξει στο καναβάτσο την Βραζιλία, τότε θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Κολομβία – Παναμάς.

Τα έκανε… σαλάτα στη φάση των ομίλων η Βραζιλία. Την πλήρωσε ακριβά την ισοπαλία της πρεμιέρας με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα. Εχασε την πρωτιά του γκρουπ η παρέα του Βινίσιους, καθώς δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κολομβίας. Στην 2η θέση τερμάτισε η Σελεσάο και καλείται να υπερκεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Ουρουγουάης. Δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις της η Βραζιλία, ενώ θα παραταχθεί με μια μεγάλη απουσία κόντρα στην Ουρουγουάη:

Ο Βινίσιους είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στη Σελέστε. «Σε αυτό το χρονικό σημείο αν κάναμε το 2-0, θα είχαμε κερδίσει. Ήταν κομβική στιγμή στον αγώνα. Μετά από 3 λεπτά δεχθήκαμε την ισοφάριση, λόγω του εκνευρισμού και της μη συγκέντρωσης των παικτών μου. Συνεχίζουμε, παραμένοντας αήττητοι, καλούμαστε να αφήσουμε εκτός την Ουρουγουάη για να βρεθούμε στα ημιτελικά» ανέφερε ο τεχνικός Ντοριβάλ Ζούνιορ. 

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από