ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

Τα… φώτα στο Volksparkstadion. Εκεί που η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Γαλλία, για τα προημιτελικά του Euro 2024 (22:00).

Από μηχανής… Ντιόγκο Κόστα, έστειλε την Πορτογαλία στα προημιτελικά του Euro 2024! Πράγματα και θαύματα έκανε ο 24χρονος τερματοφύλακας, σώζοντας την παρτίδα για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. 

«Μόνος μου και όλοι σας», βροντοφώναξε ο τερματοφύλακας της Πόρτο, αποκρούοντας και τις τρεις σλοβενικές εκτελέσεις. Γενικά, προβλημάτισε με την εμφάνισή της η Πορτογαλία, ενώ μοιραίος ήταν στην παράταση ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Που αστόχησε από τα 11 βήματα.

«Είμαστε πλέον συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για τη Γαλλία. Είναι πολύ καλοί και δυνατοί, αλλά αφήσουν κενά ανάμεσα από τις γραμμές. Πιθανότατα θα μας δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά ελπίζουμε ότι θα δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Το τουρνουά έχει πλέον διαφορετικές λεπτομέρειες, γιατί μπορείς να κερδίσεις στα πέναλτι και μπορείς να δημιουργήσεις στιγμές ατομικής ποιότητας», τόνισε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Στην αντίπερα όχθη, δεν γίνεται να πούμε πως είναι σε καλύτερη κατάσταση η Γαλλία. Προβληματίζουν και οι «Τρικολόρ», που χρειάστηκαν άλλο ένα αυτογκόλ για να προχωρήσουν στα προημιτελικά του Euro 2024! Αυτή τη φορά, τη λύση την έδωσε ο Βερτόνγκεν.

Ο έμπειρος αμυντικός έστειλε άθελά του την μπάλα στην εστία του Βελγίου και η Γαλλία τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θα πρέπει να σοβαρευτεί η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ, αν δεν θέλει να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα. Στα αγωνιστικά, με μάσκα θα αγωνιστεί ξανά ο Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ραμπιό. Κάπως έτσι, η φανέλα βασικού αναμένεται να πάει προς τον Καμαβιγκά της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Έχουμε την ποιότητα και το ταλέντο, αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες που επίσης τα έχουν. Στο υψηλότερο επίπεδο, υπάρχει ανάγκη να είμαστε σταθεροί και να δουλέψουμε σκληρά μαζί. Όλοι προοδεύουν και υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής όλων αυτών των αγώνων: η αθλητική ένταση είναι στο υψηλότερο επίπεδο», τόνισε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ