ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming

«Τιτανομαχία» απόψε στην Στουτγκάρδη (19:00) εκεί όπου Ισπανία και Γερμανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους για μια θέση στα ημιτελικά του Euro 2024.

Η Ισπανία με βάση και την εικόνα της πάνω στο χορτάρι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Το σύνολο του Ντε Λα Φουέντε έχει καταγράψει μέχρι στιγμής ένα εξαιρετικό τουρνουά έχοντας σημειώσει το 3/3 στον δεύτερο όμιλο, ενώ στην φάση των «16» παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να συντρίψει με 4-1 την Γεωργία.«Η Γερμανία είναι φανταστική ομάδα, έχουν ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και είναι πολύ οργανωμένη και πειθαρχημένη. Αλλά τώρα θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα πολύ κοντά στο επίπεδό τους, μία ομάδα που είναι δύσκολο να την κερδίσεις και είναι διψασμένη για επιτυχίες. Ξέρω ότι είναι κλισέ στο ποδόσφαιρο, αλλά οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι», ήταν τα λόγια του κόουτς της Ισπανίας, Λουίς ντε λα Φουέντε. Για το Ισπανία – Γερμανία Στοίχημα, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του. Να σημειωθεί, επίσης, κάτι σημαντικό: οι κάρτες που έχουν οι παίκτες «σβήνονται» στον επόμενο γύρο (ημιτελικά), εφόσον δεν έχουν συμπληρώσει.

Από την άλλη πλευρά παρόμοια είναι η κατάσταση και για την Γερμανία με την οικοδέσποινα του τουρνουά να έχει δείξει μέχρι στιγμής μια σταθερή εικόνα. Με «μαέστρο» τον Τόνι Κροος και με εκτελεστές τους Βιρτζ και Μουσιάλα τα «πάντσερ» δείχνουν πως έχουν τον τρόπο να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου. «Πάντοτε υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Έμεινα χαρούμενος με τα πρώτα 20 λεπτά απέναντι στη Γερμανία, όμως, θα πρέπει να σιγουρέψουμε ότι δεν… πιέζουμε καταστάσεις, αλλά παραμένουμε υπομονετικοί στο παιχνίδι μας και κρατάμε την μπάλα. Αν συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε σε εκείνα τα 20 λεπτά, θα είναι δύσκολο να μας κερδίσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά. Δεν έχει ούτε εκείνος προβλήματα για τον σπουδαίο προημιτελικό, ενώ οι παίκτες της Γερμανίας που είναι στο όριο να συμπληρώσουν κάρτες, είναι τρεις: ο Ρούντιγκερ, ο Μίτελσταντ και ο Όντριχ.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ