Μακριά από τα γκολ!

Μακριά από τα γκολ!

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Η μεγάλη ώρα είναι τώρα. Φτάσαμε στα προημιτελικά του Euro 2024, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο τιτανομαχίες. Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία και Γαλλία θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να κλείσουν μια θέση στα ημιτελικά του θεσμού. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (19:00): Η Ισπανία δίνει άλλο ένα πολύ δυνατό τεστ στο Euro 2024. Στα δύο πρώτα, απέναντι σε Κροατία (3-0) και Ιταλία (1-0), στον όμιλο, πήρε εξαιρετικό βαθμό. Τώρα, τα πράγματα είναι αλλιώς και ενδεχομένως πιο ζόρικα και εδώ δεν υπάρχει περιθώριο λάθους όπως υπήρχε στη φάση των ομίλων. Οι Ισπανοί έχουν παίξει, ως τώρα, το πιο ωραίο ποδόσφαιρο στη διοργάνωση. Σταθεροί, σοβαροί και με ποιότητα. Είναι τόσο καλή η εικόνα της, μάλιστα, που τώρα την υπολογίζουν περισσότερο και την «τοποθετούν» ως Νο. 1 φαβορί να πάρει το τρόπαιο!

Όλα τα προγνωστικά Euro 2024 εδώ.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (19:00): Η Γερμανία έχει σταθερά καλή εικόνα ως τώρα στη διοργάνωση και δικαίως θεωρείται μέσα στα φαβορί για το τρόπαιο. Μόνο που τώρα μία πολύ δυνατή ομάδα θα μείνει εκτός συνέχειας και θα δει το υπόλοιπο τουρνουά από το… σπίτι. Στην περασμένη διοργάνωση, είχε αποκλειστεί στους «16», το 2016 και το 2012 έφτασε ως τα ημιτελικά, το 2008 έχασε (από την Ισπανία) στον τελικό, ενώ τελευταία φορά το σήκωσε το μακρινό 1996.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Ισπανία – Γερμανία)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (22:00): Το δρομολόγιο κόλαση-Παράδεισος έκανε μέσα σε λίγα λεπτά το βράδυ της Δευτέρας η Πορτογαλία. Το κάζο με την Σλοβενία δεν απείχε και πολύ. Ωστόσο, για καλή της τύχη, είχε έναν κέρβερο κάτω από τα γκολποστ. Με τον Ντιόγκο Κόστα να κατεβάζει ρολά, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τσέκαρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro 2024. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αστόχησε από την άσπρη βούλα στην παράταση και ο 24χρονος γκολκίπερ ανέλαβε δράση στη ρωσική ρουλέτα. «Μόνος μου και όλοι σας», βροντοφώναξε ο τερματοφύλακας της Πόρτο, αποκρούοντας και τις τρεις σλοβενικές εκτελέσεις. Κάπως έτσι, οι Ίβηρες πήραν τον δρόμο για το Volksparkstadion και το Αμβούργο και η παρέα του Τσέριν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο της επιστροφής για την πατρίδα.

Ολες οι αναλύσεις Euro 2024 εδώ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (22:00): Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Μπορεί να προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2024 η Γαλλία, ωστόσο για άλλη μια φορά, προβλημάτισε με την απόδοσή της. Δίχως χρώμα και φαντασία στο παιχνίδι της, χρειάστηκε άλλο ένα αυτογκόλ για να αποκλείσει το Βέλγιο! Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι φτάσαμε στους «8» της διοργάνωσης και η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν έχει καταφέρει να βρει γκολ σε κανονική ροή αγώνα. Μονάχα ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει σκοράρει, από την άσπρη βούλα. Στο ισόπαλο (1-1) ματς με αντίπαλο την Πολωνία. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, η Γαλλία έχει φτάσει στη νίκη λόγω ενός αυτογκόλ. Στην πρώτη περίπτωση την έσωσε ο Βέμπερ, στην δεύτερη ο Βερτόνγκεν και μένει να φανεί αν… καίγεται στην τρίτη.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Πορτογαλία – Γαλλία)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ