ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ Live Streaming

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ Live Streaming

Τα… φώτα στο Χιούστον του Τέξας. Πρώτος προημιτελικός του Copa America 2024, με την Αργεντινή να βρίσκει στον δρόμο της το Εκουαδόρ (04:00).

Παρέλαση έκανε στη φάση των ομίλων η Αργεντινή. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, σφραγίζοντας εύκολα το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Copa America 2024. Δεν… έβλεπε τίποτα και κανέναν μπροστά της, ρίχνοντας στο καναβάτσο κατά σειρά Καναδά, Χιλή και Περού.

Μάλιστα, η Αλμπισελέστε συνεχίζει στον θεσμό δίχως να έχει παραβιαστεί μέχρι στιγμής η εστία της. 5-0 έχει καταγράψει το κοντέρ για την Αργεντινή που θέλει να ξεμπερδεύει και με τον Ισημερινό. Στην καλή μεριά του bracket οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές που στοχεύουν σε άλλο ένα βαρύτιμο τρόπαιο. Αμφίβολος ο Λιονέλ Μέσι για τον αποψινό προημιτελικό, με την συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

«Γνωρίζουμε ότι το Εκουαδόρ είναι μια ομάδα που έχει ανέβει πολύ τον τελευταίο καιρό. Έχουν υπέροχους παίκτες, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν πιστεύω στα στατιστικά. Το Εκουαδόρ είναι μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Όταν είσαι προπονητής θέλεις να είσαι κοντά στους παίκτες σου. Αυτό που συνέβη στο τελευταίο παιχνίδι ήταν μια περίεργη κατάσταση, ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί. Έχει συμβεί σε αρκετούς προπονητές, δυστυχώς. Σήμερα, ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει στα social media. Θα ήμουν προσεκτικός γιατί είπαν το ίδιο πράγμα στο Κατάρ. Είμαι προπονητής της εθνικής ομάδας και δεν το πιστεύω. Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον εαυτό μας και κάνουμε τη δουλειά μας, ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε», τόνισε ο Λιονέλ Σκαλόνι.

Στην αντίπερα όχθη, το Εκουαδόρ κατάφερε να τσεκάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Copa America. Σε έναν περίεργο όμιλο, τερμάτισε στην δεύτερη θέση, αφήνοντας εκτός συνέχειας το Μεξικό. Τέσσερις πόντους μάζεψε η ομάδα του Σάντσεθ και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με αντίπαλο την Αργεντινή.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΕΚΟΥΑΔΟΡ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ