ΕΛΛΑΔΑ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ Live Streaming

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ Live Streaming

Ελλάδα και Αίγυπτος διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε το βράδυ (21:00) στο ΣΕΦ για την δεύτερη αγωνιστική του Προολυμπιακού τουρνουά.

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση η Ελλάδα κατάφερε να επικρατήσει με το άνετο 109 – 82 επί της Δομινικανής Δημοκρατίας ξεκινώντας έτσι με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις της στο Προολυμπιακό τουρνουά. Σε εξαιρετική βραδιά ο σούπερ σταρ αυτής της ομάδας, Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος σταμάτησε στους 32 πόντους.

«Για εμάς το πιο σημαντικό είναι η άμυνα. Αυτό είναι το DNA του Έλληνα. Είμαστε μία πολύ ομαδική ομάδα, είμαστε αλτρουιστές. Ξέρω τι μπορεί να κάνει η ομάδα μου. Ήμουν σίγουρος ότι θα κάνει καλή εμφάνιση. Βλέπουμε μόνο το παιχνίδι που είχαμε σήμερα. Θα ξεκουραστούμε και θα σκεφτούμε το ματς με την Αίγυπτο. Πρέπει γρήγορα να ξεχνάς τι έχεις κάνει. Μας διακρίνει σαν ομάδα η ταπεινότητα. Πρέπει να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας. Ζητάω από όλα τα παιδιά να είναι επιθετικοί. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού, Βασίλη Σπανούλη. 

Όντας αρκετά απογοητευτική η Αίγυπτος δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα της στο τουρνουά κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία γνωρίζοντας την ήττα με 90-77. Κάπως έτσι πλέον βλέπει την υπόθεση παραμονή να δυσκολεύει αρκετά.

Στο πρώτο της παιχνίδι υπήρξε αρκετά άστοχη έξω από την γραμμή, ενώ αντιμετώπισε και πολλά προβλήματα αμυντικά, ειδικότερα στο αμυντικό ριμπάουντ με χαρακτηριστικό να είναι το γεγονός πως ο αντίπαλος της κατάφερε να ανανεώσει 19 επιθέσεις. Δεν έχει ταλέντο για να κάνει κάτι παραπάνω από μια αξιοπρεπή ήττα και το μόνο της πλεονέκτημα είναι πως χθες είχε ρεπό, σε αντίθεση με την Εθνική μας που είχε ματς. 

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ