Χαμός με Μιχάιλιουκ, βουίζει ο τόπος: Παίρνει τον δρόμο για την Ελλάδα;

Χαμός με Μιχάιλιουκ, βουίζει ο τόπος: Παίρνει τον δρόμο για την Ελλάδα;

Το όνομα του Σβι Μιχάιλιουκ επανέρχεται στην επικαιρότητα. Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Ουκρανός και με το χέρι στην… σκανδάλη Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Είδαμε τις αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Εβάν Φουρνιέ, έχουμε δει και εκείνες του Μίσιτς, του Κέβιν Ντουράντ, του Γουίλ Κλάιμπερν και του Μονέκε και συνεχίζουμε δυναμικά, αφού ακόμα οι ομάδες διαμορφώνουν τα ρόστερ τους και οι συζητήσεις είναι πολλές. Όσο υπάρχουν συζητήσεις, υπάρχουν και στοιχηματικές ευκαιρίες, οπότε πάμε να δούμε τι έχουμε για την Επόμενη Ομάδα Μιχάιλιουκ.

Ο Σβι Μιχάιλιουκ ή Μίχαλιουκ είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Ελλάδα, για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, με τα δεδομένα να είναι κάπως διαφορετικά πάντως.

Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη ιστορία του Ντάνι Γκαρσία σε μια προπόνηση της Αθλέτικ και ο λόγος που ο Μεντιλίμπαρ επέμεινε για την απόκτηση του

Όλα τα προγνωστικά Euro 2024 εδώ.

Πέρυσι ακούστηκε μέχρι τελευταία στιγμή για τον Παναθηναϊκό, ενώ το φετινό καλοκαίρι τα δεδομένα τον φέρνουν να ταιριάζει καλύτερα στα μεταγραφικά σχέδια του Ολυμπιακού.

Ο Ουκρανός παλεύει εδώ και πολλά χρόνια να βρει ρόλο στο NBA, αλλά αυτό που φαντάζεται και κυρίως τη συνέπεια δεν την έχει βρει οπότε κάθε καλοκαίρι η ιδέα της Euroleague, δείχνει να μπορεί να χωρέσει κάπου. Πέρυσι δεν έγινε, ο παίκτης πήρε τον περιορισμένο ρόλο που του έδωσαν οι Σέλτικς και φέτος κοιτάει ξανά τις επιλογές τους.

Διαβάστε περισσότερα για την επόμενη ομάδα του Μιχάιλιουκ εδώ…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ