Προβληματική και αποπροσανατολισμένη

Προβληματική και αποπροσανατολισμένη

Άστοχο το μεταμεσονύκτιο ποντάρισμα στην Βραζιλία, στις -20 μονάδες ο απολογισμός της Τετάρτης. Η Κρουζέιρο δεν κατάφερε να σκοράρει στην Κρισιούμα με 17 σουτ και 0.97 xGoals για να χαθεί το Goal/Goal.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Πανεβέζις – Χέγκελμαν

Πισωγύρισμα για την πρωταθλήτρια Πανεβέζις η σαββατιάτικη εντός έδρας ήττα, συνεχίζει να απογοητεύει, διατηρείται εντός επικίνδυνης ζώνης και το σημερινό παιχνίδι δεν είναι προτεραιότητα για τον οργανισμό, αφού την Τρίτη ακολουθεί αυτό με την Ελσίνκι για τα προκριματικά του Champions League.

Η Χέγκελμαν έδειξε τα δόντια της την Κυριακή, κέρδισε πειστικά την ασταμάτητη πρωτοπόρο Ζαλγκίρις (3-1) κάνοντας θραύση στις επιθετικές μεταβάσεις κι εδραιώθηκε στη 2η θέση της λιθουανικής λίγκας. Κατάλληλο το timing για τους φιλοξενούμενους που έδειξαν ότι τους πάει το ματσάρισμα στα δύο πρώτα μεταξύ τους (4-2 & 0-2) μέσα στο 2024. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.20.

Γουότερφορντ – Σεντ Πάτρικς

H Γουότερφορντ πραγματοποιεί υπερβατική σεζόν στην Πρέμιερ της Ιρλανδίας, με το διπλό της περασμένης εβδομάδας πλασαρίστηκε εντός τριάδας, έχοντας τη 2η καλύτερη επίθεση. Στο τελευταίο εντός ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Σέλμπουρν (0-1), η οποία κατάφερε να την μπλοκάρει, αλλά είχε προηγηθεί “καρέ” νικών με 14 γκολ ενεργητικό!

Η Σεντ Πάτρικς συνεχίζει να ψάχνεται μετά την αλλαγή προπονητή και συχνά της λείπει η τακτική ισορροπία. Mε μεγάλα σκορ συνδυάστηκαν τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, στα 4 γκολ πήγε το πρώτο μεταξύ τους στο Γουότερφορντ. Αξιόλογο το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Πανεβέζις – Χέγκελμαν  ➡ 2 (απόδοση 2.20)

21:45 | Γουότερφορντ – Σεντ Πάτρικς  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.05)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ