ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming: Πρεμιέρα στο προολυμπιακό τουρνουά για την Ελλάδα η οποία απόψε το βράδυ (21:00) κοντράρεται με την Δομινικανή Δημοκρατία.

Το πρώτο βήμα για το… θαύμα έκανε η Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία χθες το απόγευμα επικράτησε με 90-77 επί της Αιγύπτου στην πρεμιέρα. Ένα αποτέλεσμα το οποίο εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά. «Για πρώτη φορά στην Ευρώπη, πρώτη φορά που αγωνίζομαι σε τέτοιο τουρνουά. Η Ελλάδα έχει πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν ξέρω κάποιο άλλον παίκτη της Ελλάδας πλην από τους Αντετοκούνμπο. «Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία, θα δείξω το ταλέντο μου και θα βεβαιωθώ ότι όλοι θα ακούσουν το όνομά μου. Το Προολυμπιακό μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Είμαι εδώ για να γίνω ξανά ο παίκτης εκείνος και να τα πάω ακόμα καλύτερα», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο ηγέτης αυτής της ομάδας, Κρις Ντουάρτε.

Έτοιμη να υλοποιήσει τον στόχο της ο οποίος δεν είναι άλλος από το να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Πρώτος αντίπαλος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι η Δομινικανή Δημοκρατία απόψε το βράδυ στο ΣΕΦ (21:00). Σε μια αναμέτρηση στην οποία είναι το φαβορί αρκεί βέβαια να το αποδείξει και στο παρκέ. Χωρίς τους Σλούκα, Παπαπέτρου και Ρογαβόπουλο η Εθνική μας ομάδα. «Η ομάδα είναι έτοιμη, έχουμε προετοιμαστεί καλά. Αυτό που περιμένω είναι να δω αυτά που βλέπω στις προπονήσεις και που είδαμε στα φιλικά, με κάποιες βελτιώσεις σε άμυνα και επίθεση. Έχει σημασία να παρουσιαστούμε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε παρακολουθήσει τη Δομινικανή Δημοκρατία, είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως όλες που βρίσκονται εδώ. Κάθε αντίπαλος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης, τίποτε άλλο», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού, Βασίλη Σπανούλη.

ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ