ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ Live Streaming

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ Live Streaming

Ματσάρα στην Red Bull Arena. Η Αυστρία αντιμετωπίζει την Τουρκία για τη φάση των «16» του Euro 2024 (22:00).

Η αλήθεια είναι πως εντυπωσίασε στη φάση των ομίλων του Euro 2024. Εκανε τη μεγάλη έκπληξη η Αυστρία, τερματίζοντας πρώτη στο τέταρτο γκρουπ της διοργάνωσης. Γαλλία και Ολλανδία είδαν την… πλάτη της, με την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ να στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Στάθηκε εξαιρετικά στους ομίλους η Αυστρία και με το σπαθί της πήρε τόσο την πρόκριση, όσο και την πρωτιά. Βρίσκεται στην καλή μεριά του bracket η παρέα του Σάπιτζερ και δικαίως κάνει όνειρα για μια μεγάλη πορεία στα γερμανικά γήπεδα. Εδειξε ότι έχει την ποιότητα και το know how για να το καταφέρει.

«Είναι σπουδαίο που τερματίσαμε πρώτοι στο πιο δύσκολο γκρουπ που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε. Είναι κάτι ξεχωριστό. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μέχρι στιγμής», δήλωσε ο κόουτς της ομάδας, Ραλφ Ράνγκνικ. Είναι εκτός για το Αυστρία – Τουρκία ο τιμωρημένος Βίμερ (εξτρέμ), την ώρα που οκτώ παίκτες (Αρναούτοβιτς, Μπαουμγκάρτνερ, Ντάνσο, Λάιμερ, Μουενέ, Πος, Κέρφελντ, Βέμπερ) είναι στο όριο. 

Πάμε και στην Τουρκία που ακολούθησε το μονοπάτι της δεύτερης θέσης για την πρόκριση στους 16 του Euro 2024. Με τον Τοσούν να σημειώνει ένα εκπληκτικό γκολ, η ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα έριξε στο καναβάτσο την Τσεχία, παίρνοντας τον δρόμο για την επόμενη φάση και την Red Bull Arena. Εδωσε απαντήσεις η Τουρκία μετά και την σοκαριστική της εικόνα κόντρα στην Πορτογαλία.

Πήρε αυτό που άξιζε και τώρα, καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στη φάση των 16. «Καταφέραμε να ξεπεράσουμε δύσκολες καταστάσεις. Ελπίζω αυτή η επιτυχία να αποβάλλει λίγη πίεση, θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να έχουμε τον έλεγχο της μπάλας», δηλώνει ο Βιντσέντζο Μοντέλα, προπονητής των Τούρκων.

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ