ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ Live Streaming

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ Live Streaming

Ρουμανία και Ολλανδία διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (19:00) στο Μόναχο με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2024.

Η Ρουμανία είναι αναμφίβολα μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του τουρνουά, μιας και όχι μόνο κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση για την φάση των «16», αλλά το έκανε και ως επικεφαλής του πέμπτου ομίλου. Το σύνολο του Ιορντανέσκου άφησε πίσω του Βέλγιο, Σλοβακία και Ουκρανία.

Φυσικά καθοριστικό ρόλο στο να έρθει αυτή η επιτυχία έπαιξε και η εμφατική νίκη στην πρεμιέρα με 3-0 επί της Ουκρανίας. Ο Ιορντανέσκου για την προετοιμασία της Ρουμανίας: «Δεν θα έλεγα ότι η προπόνηση ήταν πιο σκληρή, αλλά ίσως σε πιο υψηλό επίπεδο, επαγγελματικά. Στόχος μου είναι να τους ωθήσω να είναι πιο συγκεντρωμένοι, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ήμουν πρόθυμος να μετρήσω Η διάθεσή τους, η νοοτροπία τους και ήθελα να βεβαιωθώ ότι έχουν πλήρη επίγνωση της σημασίας αυτής της στιγμής», ενώ σχετικά με την προοπτική της συμμετοχής στα προημιτελικά τόνισε: «Το να φτάσουμε στα προημιτελικά θα ήταν φανταστικό. Είναι δύσκολο να το εκφράσουμε με λόγια. Είναι σημαντικό να είμαστε δυνατοί, πειθαρχημένοι, οργανωμένοι και αποφασιστικοί, τότε μπορεί να υπάρξουν πράγματα χάρη μας».

Η Ολλανδία είναι αναμφίβολα μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες στο Euro 2024. Ωστόσο την ποιότητα και το ταλέντο που διαθέτει σαν ομάδα δεν έχει καταφέρει να τα ξεδιπλώσει στο χορτάρι, τερματίζοντας στην 3η θέση του πέμπτου ομίλου. Παρόλα αυτά το έργο της στον πρώτο γύρο είναι σχετικά βατό, μιας και θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρουμανίας. Ο Κούμαν για το αν περιμένει από την Ολλανδία να έχει την πλειοψηφία της κατοχής: «Ίσως. Αλλά αυτό εξαρτάται από το πόσο καλοί είμαστε στην μπάλα και αν μπορούμε να απωθήσουμε τη Ρουμανία. Παίζουν με πολύ συμπαγή τρόπο. Κανονικά θα είχαμε περισσότερο την μπάλα από αυτούς, αλλά αυτό μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνο γιατί θα περιμένουν να χάσουμε την κατοχή – και μετά μπορούν να μας βλάψουν, επομένως πρέπει να είμαστε καλοί σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού μας».  

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ