Με τα γκολ στο Μόναχο και το 2.00 στην Red Bull Arena

Με τα γκολ στο Μόναχο και το 2.00 στην Red Bull Arena

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Σήμερα συμπληρώνεται το παζλ της φάσης των «8» του Euro 2024. Τέσσερις οι ομάδες, δύο όμως τα εισιτήρια για την επόμενη φάση. Μένει να φανεί σε ποια χέρια θα καταλήξουν. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (19:00): Η Ρουμανία κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να τερματίσει στην πρώτη θέση του πέμπτου ομίλου του Euro 2024. Στην τετραπλή ισοβαθμία που υπήρξε για πρώτη φορά στην ιστορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, οι Ρουμάνοι άφησαν από κάτω τους το φαβορί του γκρουπ, Βέλγιο αλλά και την Ουκρανία με την Σλοβακία. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε η εμφατική της νίκη με 3-0 στην πρεμιέρα απέναντι τους Ουκρανούς.

Μια πρώτη θέση η οποία σαφώς και πανηγυρίστηκε, ωστόσο από την άλλη δεν έφερε και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μιας και από τον πρώτο κιόλας γύρο το σύνολο του Ιορντανέσκου θα κληθεί να αφήσει εκτός συνέχειας ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, Ολλανδία.

Όλα τα προγνωστικά Euro 2024 εδώ.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (19:00): Η Ολλανδία από την άλλη πλευρά της προβλημάτισε αρκετά με την εικόνα της στα τρία παιχνίδια που κλήθηκε να δώσει στον τέταρτο όμιλο του Euro 2024Μια αγχωτική νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Πολωνία και μάλιστα με ανατροπή (2-1), ένα άχαρο 0-0 κόντρα στο έτερο φαβορί Γαλλία και το… χαστούκι απέναντι στην Αυστρία (3-2) την τελευταία αγωνιστική ήταν τα αποτελέσματα της.

Αναμφίβολα έχουν αρκετή ποιότητα οι Οράνιε, ωστόσο θα πρέπει να βρουν μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση τους αν θέλουν να φτάσουν μακριά στο τουρνουά.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Ρουμανία – Ολλανδία)

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ (22:00):  Η Αυστρία πέτυχε τον αρχικό της στόχο και τώρα μπορεί να είναι πιο… άνετη, αν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο για μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Βέβαια, μπροστά της έχει έναν αντίπαλο στα μέτρα της, οπότε δικαιούται να ονειρεύεται ότι μπορεί να βρεθεί και στα προημιτελικά του Euro 2024, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ στο παρελθόν. Μόνο μέχρι τους «16» έχει βρεθεί άλλη μία φορά, στο Euro 2020. Τότε, βέβαια, αποκλείστηκε (στην παράταση) από τη μετέπειτα κάτοχο του τροπαίου, Ιταλία.

Η επιτυχία των Αυστριακών γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρασαν ως πρώτοι από όμιλο με Γαλλία, Ολλανδία και Πολωνία, με 6 βαθμούς και 6-4 γκολ.

Αυτοί είναι οι ακριβότεροι ποδοσφαιριστές της διοργάνωσης

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ (22:00):  Η Τουρκία έκανε αυτό που ήθελε/έπρεπε, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης από τη δεύτερη θέση στον έκτο όμιλο, πίσω από την Πορτογαλία. Κοινώς, κατάφερε να περάσει το γκρουπ, κάτι που δεν είχε πετύχει στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, μιας και τόσο το 2020 όσο και το 2016, είχε αποκλειστεί. Επίσης, η καλύτερή της παρουσία σε τελική φάση Euro είναι τα ημιτελικά του 2008, όπου είχε χάσει 3-2 από τη Γερμανία (που με τη σειρά της έχασε 1-0 στον τελικό από την Ισπανία).

Θυμίζουμε, στον όμιλο που ολοκληρώθηκε προ μερικών ημερών, ξεκίνησε με τη νίκη με 3-1 επί της Γεωργίας, σε ματς που έγινε ροντέο και κινδύνευσε σοβαρά στο τέλος.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Αυστρία – Τουρκία)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ