Σκάει «βόμβα» με Κέβιν Ντουράντ: Η νέα πρόκληση και ο… Παναθηναϊκός!

Σκάει «βόμβα» με Κέβιν Ντουράντ: Η νέα πρόκληση και ο… Παναθηναϊκός!

Η αποτυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Κέβιν Ντουράντ. Ο 35χρονος έμεινε και πάλι μακριά από την διάκριση και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας πρόκλησης. Τι συμβαίνει με Παναθηναϊκό…

Είδαμε τις αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ , είδαμε και εκείνες του Εβάν Φουρνιέ, έχουμε δει και εκείνες του Μίσιτς και πάμε σε έναν ακόμη σταρ.  Ο Κέβιν Ντουράντ βρίσκεται μέσα στις στοιχηματικές επιλογές, με τη σεζόν με τους Σανς να μην είναι ιδανική για εκείνον. 

Μετακινήθηκε εκεί για να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά οι Σανς δεν τα κατάφεραν και έχουν ξεκινήσει οι πρώτες κουβέντες για το αν θα αλλάξει και πάλι ομάδα το φετινό καλοκαίρι. Κάπως έτσι έχουμε στο στοίχημα Επόμενη ομάδα Ντουράντ.

Όλα τα προγνωστικά Euro 2024 εδώ.

Ο Κέβιν Ντουράντ ολοκλήρωσε τη πρώτη του σεζόν με τους Σανς, με τα πράγματα να μην πηγαίνουν όπως θα ήθελε ούτε ο παίκτης, αλλά ούτε η ομάδα. Ο σούπερ σταρ του NBA τα τελευταία χρόνια δυσκολεύεται να… στεριώσει σε μια ομάδα και αυτός είναι και ο λόγος που και το φετινό καλοκαίρι υπάρχουν στοιχηματικές επιλογές για την επόμενη ομάδα του. 

Ο Κέβιν Ντουράντ έπαιξε στο Φοίνιξ, οι Σανς ήταν άτυχοι με αρκετούς τραυματισμούς και δεν ήρθε κάποια επιτυχία. Το ερώτημα παραμένει. Θα μείνει ο KD στο Φοίνιξ να παλέψει ξανά τη νέα σεζόν ή θα ψάξει μια νέα πρόκληση. 

Διαβάστε περισσότερα για τον Κέβιν Ντουράντ και την επόμενη ομάδα του εδώ…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ