Πληρώνουν τα γκολ στο Ντίσελντορφ

Πληρώνουν τα γκολ στο Ντίσελντορφ

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Τα… φώτα στο Ντίσελντορφ. Εκεί που η Γαλλία αντιμετωπίζει το Βέλγιο για την φάση των «16» του Euro 2024. Τεράστιο το ενδιαφέρον και μένει να φανεί που θα κάτσει η μπίλια. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΓΑΛΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ (19:00): Η Γαλλία δεν πήρε καλό βαθμό στη φάση των ομίλων, από θέμα αποτελεσμάτων. Βλέπετε, η εικόνα της στο γήπεδο δεν ήταν τόσο κακή όσο της Αγγλίας, για παράδειγμα, όμως, έχει τόση ποιότητα που προφανώς και θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Θυμίζουμε, ξεκίνησε με το 1-0 επί της Αυστρίας και ακολούθως έμεινε στο 0-0 με την Ολλανδία και στο 1-1 με την Πολωνία. Θα μπορούσε, πάντως, να τα είχε κερδίσει και αυτά τα παιχνίδια, είχε στιγμές που πίεσε και έχασε κάποιες καλές στιγμές και στα δύο. Κάπως έτσι, τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου της.

Ακόμη κι έτσι, όμως, θα μπορούσε να είχε καλύτερη κλήρωση, αν και το Βέλγιο, σε έναν (πολύ πιο) εύκολο όμιλο δεν είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση (πίσω από τη Ρουμανία!). Συμβαίνουν αυτά, όμως, και πλέον η Γαλλία καλείται να πάει από την αρχή των νοκ άουτ στα δύσκολα. Στην τελική, αν είσαι καλή ομάδα, με καλό υλικό και στοχεύεις στο τρόπαιο, θα πρέπει να αποκλείσεις εξίσου δυνατούς αντιπάλους.

Όλα τα προγνωστικά Euro 2024 εδώ.

ΓΑΛΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ (19:00): Για το Βέλγιο, ότι τερμάτισε στη δεύτερη θέση σε όμιλο με Ρουμανία, Σλοβακία και Ουκρανία, προφανώς δεν το λες επιτυχία. Και ουσιαστικά αυτό «πληρώνει» τώρα, μιας και καλείται να αντιμετωπίσει μία (πιο) ποιοτική ομάδα στη φάση των «16». Θυμίζουμε, έχασε στην πρεμιέρα από την Σλοβακία (1-0), κέρδισε τη Ρουμανία (2-0) και «κόλλησε» με την Ουκρανία (0-0), με αποτέλεσμα να δει τους Ρουμάνους να τερματίζουν πρώτοι σε τετραπλή ισοβαθμία. Συμβαίνουν και αυτά όταν δεν προσέχεις και πρέπει να ζήσεις με αυτά.

Για άλλη μία μεγάλη διοργάνωση μπαίνει με υψηλές βλέψεις και τώρα καλείται από τον πρώτο νοκ άουτ γύρο να τα βάλει με ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κούπα. Θα μπορέσει να τα βάλει με τα θηρία; Έχει και το Βέλγιο ποιοτική ομάδα, ειδικά από τη μέση και μπροστά και θα πρέπει να είναι στα καλύτερά του. Και αν θέλει να έχει (περισσότερη) τύχη να περάσει τους Γάλλους, σίγουρα θα χρειαστεί και τον Λουκάκου, ο οποίος δεν έχει σκοράρει ακόμη αλλά έχει ήδη τρία ακυρωθέντα γκολ.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Γαλλία – Βέλγιο)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ