Ωρα για αντίδραση από την Αγγλία

Ωρα για αντίδραση από την Αγγλία

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Στο… κόκκινο η αγωνία στο Euro 2024. Ελβετία και Γερμανία τσέκαραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση και μένει να φανεί ποιες άλλες ομάδες θα τις ακολουθήσουν. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΑΓΓΛΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ (19:00): Τι να πει κανείς για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της Αγγλίας στα γερμανικά γήπεδα. Κάτι παραπάνω από αποκαρδιωτική η εικόνα της, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να δέχεται πυρά από παντού. Λογικό και επόμενο, μιας και τα «τρία λιοντάρια» δεν πατούν καθόλου καλά. Μπορεί να τσίμπησε την πρώτη θέση του ομίλου η Αγγλία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της. Δίχως χρώμα και φαντασία στο παιχνίδι της, απλά επιβίωσε σε έναν προβληματικό όμιλο του Euro 2024. Είναι χαρακτηριστικό πως σε τρία ματς, σημείωσε μόλις δύο γκολ. Αυτό υποδηλώνει πολλά για την τραγική κατάστασή της.

Γενικά, θα πρέπει να γυρίσει τον… διακόπτη, αν θέλει να φτάσει στην διάκριση η Αγγλία. Το θετικό για τα «τρία λιοντάρια» είναι ότι βρίσκονται στην καλή και τυχερή πλευρά του bracket. Ούτε που θέλουν να σκέφτονται οι Άγγλοι τι θα γινόταν, αν βρίσκονταν στο μονοπάτι που περιλαμβάνει Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Βέλγιο. Βέβαια, το θέμα είναι να αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία που έχουν μπροστά τους. Και όχι να την πετάξουν στα σκουπίδια.

Όλα τα προγνωστικά Euro 2024 εδώ.

ΑΓΓΛΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ (19:00): Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και αυτό που συζήταγε όλη η Ευρώπη τις προηγούμενες μέρες έγινε πραγματικότητα: Ισόπαλο το ματς της Σλοβακίας με την Ρουμανία και χέρι-χέρι οι δυο ομάδες στους «16» του Euro 2024. Το σύνολο του Φρανσέσκο Καλτσόνα πέτυχε τον στόχο του και θα ζήσει το όνειρο κόντρα στην Αγγλία. Προφανώς και δεν είναι χαμένη από χέρι η Σλοβακία, αν ρίξει κανείς μια ματιά στις εμφανίσεις των «τριών λιονταριών» στα γήπεδα της Γερμανίας. Μονάχα στα χαρτιά είναι αουτσάιντερ και έχει το υλικό για να κάνει την ζημιά στην πιο πολυδιαφημισμένη ομάδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Βρέθηκε σε έναν απίθανο όμιλο η Σλοβακία, με τις τέσσερις ομάδες να τερματίζουν στους τέσσερις πόντους! Απίθανο και πρωτόγνωρο, με το σύνολο του Καλτσόνα να ακολουθεί το μονοπάτι της τρίτης θέσης για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Euro 2024. Σοβαρή και στα τρία παιχνίδια του ομίλου η Σλοβακία, θα μπορούσε να είχε τσεκάρει το εισιτήριο από την δεύτερη αγωνιστική. Φυσικά, η διαφορά έγινε με τη νίκη επί του Βελγίου. Ηταν το πρώτο… μπαμ της διοργάνωσης και έφερε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή των τίμιων Σλοβάκων. 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Αγγλία – Σλοβακία)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ