Γκολ και θέαμα στο Signal Iduna Park…

Γκολ και θέαμα στο Signal Iduna Park…

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Αυτό που περίμενε πως και πως ο ποδοσφαιρικός πλανήτης είναι εδώ. Τα νοκ άουτ του Euro 2024 ξεκινούν και η αγωνία χτυπάει… κόκκινο. Μεγάλη μάχη στο Signal Iduna Park, με την Γερμανία να βρίσκει στον δρόμο της την Δανία. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ (22:00): Η Γερμανία στοχεύει να φτάσει ως το τέλος στο Euro 2024, γνωρίζοντας, βεβαίως, ότι έχει δύσκολο έργο, μιας και έχει να ανταγωνιστεί εξίσου δυνατές και ποιοτικές ομάδες. Στη φάση των ομίλων παρουσίασε συνολικά αρκετά καλή εικόνα, όμως, λίγο έλειψε να τα χαλάσει στο τέλος. Πάντως, βγήκε πρώτη στον Α’ Όμιλο, έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία και 8-2 τέρματα. Με διαφορά η πιο παραγωγική επίθεση στη διοργάνωση, με τον Φούλκρουγκ και τον Μουσιάλα να έχουν πετύχει από δύο τέρματα.

Η Γερμανία ήταν σοβαρή και με πολύ καλή εικόνα στα δύο πρώτα παιχνίδια. Στην πρεμιέρα κέρδισε 5-1 την Σκωτία, παίζοντας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω, ενώ στη συνέχεια κέρδισε 2-0 την Ουγγαρία. Στο τελευταίο της παιχνίδι, απέναντι στην Ελβετία, όμως, ζορίστηκε. Βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το γκολ του Εντόι στο 28’, αλλά ευτύχησε να ισοφαρίσει και να κρατήσει την πρωτιά με το τέρμα του Φούλκρουγκ στο 92’. Πλέον, αρχίζουν τα κρίσιμα, τα σημαντικά παιχνίδια, όπου η Γερμανία καλείται να δείξει από τι είναι φτιαγμένη. Βάλτε μέσα σε όλα και την πίεση που υπάρχει και επειδή είναι διοργανώτρια και επειδή μετράει κάποιες αποτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Όλα τα προγνωστικά Euro 2024 εδώ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ (22:00): Αναμφίβολα αποτελεί επιτυχία για τη Δανία ότι είναι στις νοκ άουτ φάσεις του Euro 2024. Και αυτό, όχι γιατί δεν έχει ποιότητα ως ομάδα, ίσα-ίσα που έχει πολύ καλό σύνολο, με έμπειρους παίκτες και γενικά ένα σύνολο με ταλέντο. Η επιτυχία της Δανίας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς σε ποιον όμιλο ήταν. Θυμίζουμε, πέρασε, ως δεύτερη, από τον Γ’ Όμιλο, πίσω από την Αγγλία και μπροστά από Σλοβενία και Σερβία. Κι αν η Σλοβενία είναι ομάδα στα μέτρα της, υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες για τη Σερβία, που εν τέλει πήγαν… περίπατο. Και συνολικά τα πήγε εξαιρετικά.

Η Δανία πέρασε τον όμιλο με 3 ισοπαλίες. Ξεκίνησε με το 1-1 στην πρεμιέρα απέναντι στην Σλοβενία, εκεί που μπήκαν κάποιες αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορεί να περάσει το γκρουπ. Όμως, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και στο 1-1 με την Αγγλία, όπου αν μία ομάδα άξιζε/μπορούσε να κερδίσει, ήταν εκείνη, όπως και στο 0-0 με τη Σερβία. Αδικείται και από αυτό το αποτέλεσμα, όμως, κρατάει τη συνολική της εικόνα που κρίνεται καλή και, φυσικά, την πρόκριση.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ