Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Φουρνιέ – Πιάνει λιμάνι ο 31χρονος;

Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Φουρνιέ – Πιάνει λιμάνι ο 31χρονος;

Σκάει «βόμβα» με τον Εβαν Φουρνιέ. Μια ανάσα από την επιστροφή στα γήπεδα της Ευρώπης ο Γάλλος σούτερ! Τι συμβαίνει με τον Ολυμπιακό…

Το πιο καυτό όνομα του καλοκαιριού μαζί με εκείνο του Σάσα Βεζένκοφ είναι του Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος παίκτης που πρόκειται να κυκλοφορήσει ελεύθερος στο NBA καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη καριέρα του.

Μετά από 12 χρόνια και μια τρομερά αξιόλογη καριέρα στο NBA, ο Φουρνιέ δεν βρίσκει χρόνο στον «μαγικό» κόσμο και όλο και περισσότερο ανοίγει η κουβέντα, για επιστροφή του στην Ευρώπη. Αν πάρει τελικά αυτή την απόφαση είναι σίγουρο ότι πολλές ευρωπαϊκές ομάδες θα δείξουν ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τι έχουμε για Επόμενη ομάδα Φουρνιέ.

Όλα τα προγνωστικά Euro 2024 εδώ.

Εκείνος που ξεχωρίζει και στις συζητήσεις και στα πρώτα στοιχήματα είναι ο Ολυμπιακός. Ο Φουρνιέ, πριν από κάποια χρόνια, είχε πει πως ξεχωρίζει τον Ολυμπιακό και αν επέλεγε την Ευρώπη θα ήθελε να παίξει για εκείνον και κάπως έτσι η σύνδεση έχει γίνει εύκολη.

Όλες είναι οι αναλύσεις του Euro 2024 εδώ. 

Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο πως το φετινό καλοκαίρι ψάχνει παίκτη από με τα χαρακτηριστικά του Γάλλου, κοιτάει την αγορά του NBA και δεν αργεί να γίνει η σύνδεση μεταξύ των δύο πλευρών. 

Διαβάστε περισσότερα για τον Φουρνιέ και την επόμενη ομάδα του εδώ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ