Με το 2.55 στο Allegiant και τα γκολ στην Σουηδία

Με το 2.55 στο Allegiant και τα γκολ στην Σουηδία

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Η δράση συνεχίζεται στο Copa America, με την αγωνία να χτυπάει… κόκκινο. Μετά και το χοντρό κάζο της πρώτης αγωνιστικής, η Βραζιλία, θέλει να βγάλει αντίδραση κόντρα στην Παραγουάη. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

 

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ (04:00): Δεν έπεισε ιδιαίτερα με την εμφάνισή της η Παραγουάη, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, απέναντι στην Κολομβία. Προβλημάτισε με την αμυντική της συμπεριφορά και οδηγήθηκε στην ήττα με 2-1, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 69ο λεπτό με τον Ενσίσο. Πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα για την ομάδα του κόουτς Γκαρνέρο, που θέλει πάση θυσία κάτι θετικό απόψε κόντρα στη Σελεσάο.

«Μου άρεσε το γεγονός ότι δεν παραδοθήκαμε και παλέψαμε. Δεν το βάλαμε κάτω και παρότι ξεκινήσαμε ιδιαίτερα άσχημα στην αναμέτρηση, φτάσαμε την Κολομβία στα όριά της και πιέσαμε για το 2-2 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Από εκεί και πέρα, έχουμε άγχος και νευρικότητα στην τελική πάσα και τις προσπάθειές μας στην επίθεση. Σε γενικές γραμμές, έχουμε κάποια θετικά στοιχεία που κρατάμε από την ήττα», τόνισε ο τεχνικός Ντανιέλ Γκαρνέρο.

Δύο αλλαγές που ετοιμάζει στο αρχικό σχήμα. Αντί του μέσου Καμπαγέρο, θέση διεκδικούν ο νεαρός Μπομπαντίγια, ο Περάλτε και ο Γκαμάρα.

Όλα τα προγνωστικά Euro 2024 εδώ.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ (04:00): H Βραζιλία απογοήτευσε για τα δεδομένα της και την ποιότητα που διαθέτει, αφού στην πρεμιέρα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της υποδεέστερης Κόστα Ρίκα. Είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο της έλειπε η ουσία και τελικά έμεινε στο 0-0, αποτέλεσμα που έφερε έντονη γκρίνια στα αποδυτήρια

“Δοκιμάσαμε πολλές τακτικές προκειμένου να διασπάσουμε την αντίπαλη και πολυπρόσωπη άμυνα. Αυτό που μας έλειψε ήταν κίνηση και επιθετικό βάθος. Προσωπικά είδα θετικά στοιχεία. Προφανώς το αποτέλεσμα είναι άσχημο αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω” το σχόλιο του κόουτς Ντοριβάλ Ζούνιορ.

Μάθε τα πάντα για το Euro 2024 εδώ.

Υπάρχει δυσαρέσκεια για την εικόνα της μεσοεπιθετικής γραμμής και ενδεχομένως ο Ντοριβάλ να προβεί σε αλλαγές. Σάβιο και Έντρικ διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα, ενώ πιθανότατα θα ξεκινήσει στα χαφ ο Ντόουγκλας Λουίζ, αντί του Ζοάο Γκόμες.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Παραγουάη – Βραζιλία)

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ (20:00): Δεν κατάφερε να χτίσει πάνω στις νίκες με Σούντσβαλ και Έρεμπρο η Χέλσινγκμποργκ, καθώς γνώρισε συντριβή 4-0 στην έδρα της Έστερ. Επί της ουσίας δεν μπήκε ποτέ στο ματς. Υποφερτή η εικόνα της στο πρώτο μέρος, ωστόσο έμεινε πίσω στο σκορ στη μοναδική τελική του αντιπάλου στο στόχο. «Ναυάγιο» αγωνιστικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου επέτρεψε 17(!) τελικές στην Έστερ και μοιραία είδε τη μπάλα στα δίχτυα της τρεις ακόμη φορές… Δεν έχει ιδιαίτερη ποιότητα ως ομάδα η Χέλσινγκμποργκ, παίζει για το αποτέλεσμα, ωστόσο αν δεν της βγει το ματς δεν έχει τρόπο αντίδρασης. Δύσκολα θα κινδυνέψει, ωστόσο δεν μπορεί να φτάσει ψηλά. Μπορεί πάντως να παίξει έναν ρόλο ρυθμιστή σε ουρά και κορυφή. Με ρεκόρ 1Ν-4Ι-2Η καθώς και γκολ 5-6 εντός έδρας, οι γηπεδούχοι έχουν την ταμπέλα του φαβορί στο Χέλσινγκμποργκ – Βάρμπεργκς. Οι αποδόσεις ωστόσο είναι παραπλανητικές, ειδικά με βάση τη φόρμα των φιλοξενούμενων.

Όλες είναι οι αναλύσεις του Euro 2024 εδώ. 

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ (20:00): Σε εξαιρετική κατάσταση η Βάρμπεργκς. Τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, με απολογισμό δύο ισοπαλίες καθώς και τρεις νίκες σε αυτό το διάστημα. Η πιο πρόσφατη αυτή στο εντός έδρας 4-3 επί της Γκέφλε. Εκπληκτικό παιχνίδι, γεμάτο συγκινήσεις καθώς και με ασύλληπτο φινάλε. Δύο φορές έμεινε πίσω στο σκορ η Βάρμπεργκς. Η πρώτη στο 11′, πριν κάνει την ολική ανατροπή στο 64′. Και η δεύτερη στο 75′, πριν ωστόσο κάνει νέα ανατροπή στο 85′ για το τελικό υπέρ της 4-3! Τρομερή η αποτελεσματικότητα της στην επίθεση, καθώς σε έξι on target τελικές πέτυχε τέσσερα γκολ. Παρά τη νίκη ωστόσο, οφείλει να κοιτάξει την ανασταλτική της ανεπάρκεια. Επέτρεψε 11 τελικές στον στόχο στον αντίπαλο και για να πάρει το ματς είχε και την τύχη με το μέρος της. Βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, είναι στο +2 από την 13η θέσημ πρέπει όμως να προσέξει στη συνέχεια.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ