ΤΣΕΧΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ Live Streaming

ΤΣΕΧΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ Live Streaming

ΤΣΕΧΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ Live Streaming

ΤΣΕΧΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ Live Streaming: Τσεχία και Τουρκία διασταυρώνουν τα ξίφη τους (22:00) στο ματς που θα κρίνει το εισιτήριο της πρόκρισης από τον έκτο όμιλο.

Η Τσεχία ήταν ανώτερη από την Γεωργία, ωστόσο δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί μένοντας στο 1-1. Ένα αποτέλεσμα το οποίο την κρατά στην 3η θέση του έκτου ομίλου με μονάχα έναν βαθμό. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ίδια, ώστε να φτάσει σε ένα τρίποντο το οποίο θα την έβαζε γερά στο κόλπο της πρόκρισης. «Θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας από τους δύο προηγούμενους. Η Τουρκία παίζει με τέσσερις πίσω, οπότε χρειαζόμαστε διαφορετική προσέγγιση για να υπερασπιστούμε την άμυνά της. Έχουν μερικούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές που παίζουν για συλλόγους παγκόσμιας κλάσης. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά κανείς δεν θέλει να πάει σπίτι του, θέλουμε να μείνουμε σε αυτό το φανταστικό τουρνουά», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Τσεχίας, Ιβάν Χάσεκ.

Η Τουρκία απογοήτευσε αρκετά κόντρα στην Πορτογαλία, γνωρίζοντας μοιραία την ήττα με 3-0. Τα πράγματα έγιναν από νωρίς αρκετά δύσκολα για την ίδια, μιας και με την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου ήταν ήδη πίσω με 2-0. Στην επανάληψη το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με τους Τούρκους να δείχνουν ανήμποροι στο να αντιδράσουν. Παρόλα αυτά κρατά την τύχη στα χέρια της, μιας και βρίσκεται στο +2 από την σημερινή της αντίπαλο, Τσεχία.«Κατά διαστήματα μας έλειπε λίγη τόλμη (έναντι Πορτογαλίας), αλλά αυτό συμβαίνει με παίκτες που είναι άπειροι στην τελική φάση. Τιμωρηθήκαμε σκληρά απέναντι στην Πορτογαλία, αλλά πρέπει να είμαστε θετικοί και να απολαύσουμε τα πολλά καλά πράγματα που κάναμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Τσεχία, όταν μπορούμε να βάλουμε τα πάντα στη γραμμή».

ΤΣΕΧΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ