ΓΕΩΡΓΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming

ΓΕΩΡΓΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming: Με την Πορτογαλία να έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στην φάση των «16», η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο αντιμετωπίζει το βράδυ (22:00) την Γεωργία για την τελευταία αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Euro 2024.

Τον πρώτο της βαθμό σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πανηγυρίζει εδώ και λίγες ημέρες η Γεωργία έπειτα και από το πρόσφατο 1-1 κόντρα στην Τσεχία. Κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ωστόσο δεν μπόρεσε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το φινάλε δεχόμενη την ισοφάριση στο 59’. Παρόλα αυτά θα μπορούσε να έχει φτάσει ακόμη και στην νίκη αν ο Τσακβετάτζε δεν αστοχούσε στο τετ α τετ στο φινάλε του ματς. «Η Πορτογαλία είναι φανταστική ομάδα με πολλούς κορυφαίους παίκτες, όμως αν έχουμε μία μικρή πιθανότητα να προκριθούμε, όλοι οι παίκτες μου και εγώ θα το ονειρευτούμε μέχρι το τέλος. Σημαίνει πολλά για εμάς το να είμαστε εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σανιόλ, προπονητής της Γεωργίας. Δίνεται αμφίβολος ο Κιτεϊσβίλι (μεσοεπιθετικός), λίγες αλλαγές θα κάνει στο Γεωργία – Πορτογαλία ο Σανιόλ.

Η Πορτογαλία από την πλευρά της επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Τουρκίαφτάνοντας σε μια άνετη νίκη με 3-0. Πλέον έχοντας φτάσει στο 2/2 στον όμιλο εξασφάλισε
την παρουσία της στην φάση των «16» και περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλο. Κάπως απόψε είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε αλλαγές θέλοντας να δώσει… ανάσες σε αρκετούς από τους βασικούς. «Ο πρώτος στόχος μας, επετεύχθη, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε στιγμή του κάθε αγώνα για να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια στη διοργάνωση. Θα προσεγγίσουμε και αυτό το παιχνίδι όπως κάναμε στα δύο πρώτα, θέλουμε τη νίκη, να βελτιωθούμε και να πάμε στους «16» καλύτερα προετοιμασμένοι», δηλώνει ο χαφ, Ρούμπεν Νέβες. Τιμωρημένος ο Λεάο (εξτρέμ), αμφίβολοι δίνονται οι φορ Ζότα και Ράμος.

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ