Οι άναρχοι Τούρκοι & η βολική ισοπαλία

Οι άναρχοι Τούρκοι & η βολική ισοπαλία

Με 1/2 επιλογές και ελάχιστες απώλειες (-2 μονάδες) έκλεισε η στήλη της Τρίτης. Επιβεβαιώθηκε με ευκολία το Over 2.5 στο Ολλανδία – Αυστρία, αλλά λίγο αργότερα οι Δανοί δεν εξαργύρωσαν το καλό τους πρώτο ημίχρονο για να προκριθούν με ισοπαλία και να χαθεί το ποντάρισμα στον άσο.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Τσεχία – Τουρκία

Αδικήθηκαν ποδοσφαιρικά οι Τσέχοι από το 1-1 απέναντι στην Γεωργία, έπεσαν πάνω σε έναν ανίκητο Μαμαρντασβίλι και πλέον χρειάζονται μόνο νίκη για να προκριθούν στη νοκ άουτ φάση. Το Σάββατο έδειξαν παράλληλα ότι αδίκησαν τους εαυτούς τους με το παθητικό πλάνο απέναντι στην Πορτογαλία, φανέρωσαν δημιουργικές αρετές που μπορούν να ταλαιπωρήσουν τους άναρχους Τούρκους.

Το ηθικό της Τουρκίας πληγώθηκε αισθητά με την εύκολη ήττα από τους Πορτογάλους, στην οποία αποτυπώθηκε όλη η ανισσοροπία της ποδοσφαιρικής της κουλτούρας. Φάνηκε η επιρρέπεια των στόπερ της, σήμερα θα λείψει (λόγω καρτών) ο πιο αξιόπιστος Μπαρντακτσί. Μπερδεύτηκε η ομάδα με την γκρίνια του Γκιουλέρ λόγω της επιλογής του Μοντέλα να τον ξεκινήσει στον πάγκο, εύκολα μπερδεύεται το σύνολο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Θα ποντάρουμε στην τακτικά πιο αξιόπιστη ομάδα, οι Τούρκοι παραδοσιακά γίνονται αυτοκαταστροφικοί, επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.67.

Σλοβακία – Ρουμανία

Ξεκάθαρο το σενάριο στην Φρανκφούρτη, Σλοβάκοι και Ρουμάνοι μπορούν να συμφωνήσουν σε μία “μοιρασιά” για να περάσουν χέρι-χέρι στη νοκ άουτ φάση του Euro 2024, δίχως να ασχοληθούν με το άλλο αποτέλεσμα του ομίλου. Αναμενόμενα η απόδοση της ισοπαλίας έχει κατρακυλήσει, θα την επιλέξουμε ακόμα και στο 2.10 αφού το διακύβευμα είναι τεράστιο για να μην τα βρουν οι δύο ομάδες.

Γεωργία – Πορτογαλία

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι του Γκελζενκίρχεν, η Γεωργία ψάχνει νίκη-υπέρβαση για να συνδυάσει με πρόκριση στα νοκ άουτ την παρθενική της συμμετοχή σε Euro, ενώ οι Πορτογάλοι έχουν εξασφαλισμένη την 1η θέση.

Θα γίνει εκτεταμένο rotation από τον Μαρτίνεθ, μεταξύ αυτών που αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού απόψε ο Ρούμπεν Νέβες που πέρασε ως αλλαγή απέναντι στην Τουρκία. Γνωστός για τα δυνατά του πόδια ο χαφ της Αλ-Χιλάλ, πιθανώς θα βρει χώρους να τα δοκιμάσει απέναντι σε μία Γεωργία που επιτρέπει πληθώρα ευκαιριών στους αντιπάλους. Επιλογή το Over 0.5 σουτ εντός εστίας για το Νέβες σε απόδοση 2.75.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Σλοβακία – Ρουμανία  ➡ Χ (απόδοση 2.10)

22:00 | Τσεχία – Τουρκία  ➡ 1 (απόδοση 2.67)

Παίκτες

22:00 | Γεωργία – Πορτογαλία  ➡ Ρούμπεν Νέβες Over 0.5 σουτ εντός εστίας (απόδοση 2.75)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ