ΑΓΓΛΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ Live Streaming

ΑΓΓΛΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ Live Streaming

ΑΓΓΛΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ Live Streaming

Ματσάρα στην Κολωνία και το RheinEnergieStadion. Η πρωτοπόρος Αγγλία τίθεται αντιμέτωπη με την -πάντα επικίνδυνη- Σλοβενία (22:00).

Καλά κρατεί ο προβληματισμός στο στρατόπεδο της εθνικής Αγγλίας. Κάτι πολύ λογικό, με τα «τρία λιοντάρια» να μην έχουν πείσει καθόλου μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις τους. Κάκιστη μέχρι στιγμής η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και ο έμπειρος τεχνικός δέχεται τα πυρά του βρετανικού Τύπου. Σκληρή η κριτική προς το πρόσωπο του 53χρονου κόουτς, με το θέμα του Πάλμερ να παραμένει στο επίκεντρο. Σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί η Αγγλία και αναζητά αντίδραση κόντρα στη Σλοβενία. Στους τέσσερις πόντους μετά από δύο αγωνιστικές τα «τρία λιοντάρια», δύσκολα θα απωλέσουν την πρωτιά του ομίλου. Εκτός αν καταφέρουν να τα κάνουν μαντάρα και στο αποψινό παιχνίδι της Κολωνίας. «Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα απέναντι στη Δανία, όμως, ακόμη είμαστε πρώτοι στον όμιλο. Παραμένει στα χέρια μας (σ.σ. η πρωτιά), οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πανικού», τόνισε ο Πίκφορντ.

Εχυσε την καρδάρα με το γάλα στο κρισιμότερο σημείο η Σλοβενία. Στα χέρια της κρατούσε το τρίποντο και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Euro 2024. Ωστόσο, το γκολ του Λούκα Γιόβιτς στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων την έριξε στο καναβάτσο. Μεγάλο το σοκ για την παρέα του Σπόραρ, που μετράει δύο πόντους μετά από δύο αγωνιστικές. Ουσιαστικά, να συνεχίσει το ταξίδι της στα γήπεδα της Γερμανίας, θα πρέπει να φτάσει στην υπέρβαση κόντρα στην Αγγλία. «Είναι ξεκάθαρο φαβορί η Αγγλία, αλλά το ίδιο ήταν και οι Δανοί, το ίδιοι και οι Σέρβοι. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου και την καρδιά που διαθέτουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ματίας Κεκ, προπονητής της Σλοβενίας. Όμπλακ (τερματοφύλακας), Έλσνικ (μέσος) και Τσέριν (μέσος) έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμοι και θα παίξουν.

ΑΓΓΛΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ