ΔΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ Live Streaming

ΔΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ Live Streaming

ΔΑΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ Live Streaming

Ματσάρα στην Allianz Arena. Δανία και Σερβία κοντράρονται στο Μόναχο για μια θέση στους «16» του Euro 2024 (22:00).

Εμεινε ξανά με το παράπονο η Δανία. Στρύμωξε στα σχοινιά την Αγγλία, σπατάλησε κλασικές ευκαιρίες και τελικά, η μπίλια έκατσε στο Χ. Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες των Σκανδιναβών, που θα μπορούσαν ήδη να βρίσκονται στον επόμενο γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δυο βαθμούς μετά από δυο αγωνιστικές μετράει η παρέα του Κρίστιαν Έρικσεν και έχει μπροστά της τον… τελικό με αντίπαλο τη Σερβία. Αν η Δανία γνωρίσει την ήττα, τότε παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα. Από την άλλη, αν ρίξει στο καναβάτσο την παρέα του Μίτροβιτς, τότε δεδομένα, προκρίνεται στον επόμενο γύρο του Euro 2024. Φυσικά, υπάρχει και το σενάριο της ισοπαλίας, με τους Δανούς να έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους στο άλλο παιχνίδι του ομίλου (Αγγλία-Σλοβενία). Το σημαντικό είναι ότι οι Σκανδιναβοί αναζητούν το τρίποντο προκειμένου να μην μπλέξουν σε σενάρια και περιπέτειες. «Εχουν πολύ καλούς παίκτες στην επίθεση. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τις ευκαιρίες τους και να μην πάρουν πάρα πολλές στημένες φάσεις. Πρέπει να κρατάμε μπάλα και να κρατάμε μακριά από την εστία μας τους επιθετικούς τους», τόνισε ο Κάσπερ Γιούλμαν.

Λυτρωτής Γιόβιτς, κράτησε στο κόλπο της πρόκρισης την Σερβία! Με γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, η ομάδα του Στοϊκοβιτς, τσίμπησε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Σλοβενία και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εχει μια τελευταία ευκαιρία για να σώσει την παρτίδα η Σερβία, μιας και αναζητά μονάχα το τρίποντο κόντρα στην Δανία. Δεν έχουν πείσει μέχρι στιγμής οι «αετοί», ενώ και τα βαριά χαρτιά δεν έχουν βγει μπροστά. Μίτροβις και Βλάχοβιτς σίγησαν τις δύο πρώτες αγωνιστικές και καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων κόντρα στους Σκανδιναβούς. «Γενικά, σκεφτόμαστε όλα τα πιθανά πλάνα για την ενδεκάδα μας. Θα σκεφτώ καλά ξεκινήσω με έναν ή δύο επιθετικούς. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε έξυπνα ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι παίκτες κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να πάρουν ένα αποτέλεσμα. Φυσικά, το EURO έχει τις καλύτερες δυνατές ομάδες και το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο», τόνισε ο προπονητής της Σερβίας.

ΔΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ