ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming: Ολλανδία και Αυστρία διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (19:00) στο Βερολίνο στον «τελικό» πρόκρισης του τέταρτου ομίλου του Euro 2024.

Η Ολλανδία αν και καλύτερη στο ντέρμπι του ομίλου κόντρα στην Γαλλία έμεινε άσφαιρη χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πετύχει το 2/2 και να περάσει στους «16» ως επικεφαλής του γκρουπ. Στάθηκε αρκετά άτυχη στην φάση του 69’ όταν και το γκολ του Σίμονς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. «Συνολικά, υπήρξαν στιγμές που δεν ήμασταν στα καλύτερά μας (έναντι Γαλλίας). Δώσαμε τη μπάλα σε επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν τους πιέζαμε πάντα αποτελεσματικά στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι επιθετικοί μας Όλοι πέρασαν δύσκολες στιγμές και μερικές φορές δεν είχαμε την υπομονή να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, αλλά τελικά πιστεύω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα και ένα με το οποίο μπορούμε να ζήσουμε», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ολλανδίας, Ρόλαντ Κούμαν.

Από την άλλη πλευρά η Αυστρία ήταν καταιγιστική κόντρα στην Πολωνία καταφέρνοντας να πάρει την νίκη με 3-1. Ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης φτάνοντας έτσι σε ένα πολύτιμο τρίποντο το οποίο την διατηρεί «ζωντανή» στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Μια πρόκριση η οποία θα έρθει σε περίπτωση που απόψε καταφέρει να πανηγυρίσει το τρίποντο κόντρα στην Ολλανδία. «Ερχομαστε απέναντι σε έναν αντίπαλο με σχεδόν την ίδια ατομική ποιότητα με τη Γαλλία, λίγο λιγότερο επειδή είναι μια μικρότερη χώρα. Έχουν μεγάλη διεθνή ποιότητα και θα πρέπει να φανούμε αρκετά προσεκτικοί. Έχουμε φάσεις όπου ελέγχουμε το παιχνίδι .Χρειαζόμαστε μια έντονη και φυσική απόδοση, ώστε να δείξουμε γιατί είμαστε πραγματικά ικανοί», ανέφερε ο τεχνικός της Αυστρίας Ραλφ Ράνγκνικ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ