ΑΛΒΑΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ Live Streaming

ΑΛΒΑΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ Live Streaming

Τα… φώτα στο Ντίσελντορφ. Μεγάλο παιχνίδι με την Ισπανία να κοντράρεται με την φορτσάτη Αλβανία (22:00).

Ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης παραμένει η Αλβανία. Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 και παίζει τα… ρέστα της κόντρα στην Ισπανία των αστέρων. Κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις η ομάδα του Σιλβίνιο, μιας και έφτασε μια ανάσα από μια μυθική ανατροπή κόντρα στην Κροατία. Εχει ακόμα ελπίδες για πρόκριση, αλλά θα πρέπει να κάμψει την αντίσταση των Ισπανών.

Αν καταφέρει και ρίξει στο καναβάτσο τη «Φούρια Ρόχα» και η Κροατία επικρατήσει της Ιταλίας, τότε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα τσεκάρει το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Euro 2024. Εχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από την «Χρβάτσκα», αλλά και καλύτερη επίθεση. Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκη των Ισπανών, τότε οι Αλβανοί παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής.

«Πιστεύω ότι τα πήγαμε περίφημα κόντρα στην Κροατία και ίσως αξίζαμε να κερδίσουμε. Τους σέβομαι τόσο πολύ, αλλά νομίζω ότι ήμασταν καλοί και πολλοί δεν περίμεναν να είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Ήταν υπέροχο το παιχνίδι Ισπανία-Ιταλία, με φανταστική ατμόσφαιρα και πολλούς σπουδαίους παίκτες. Η Ισπανία προκρίθηκε και ξέρουμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας εναντίον της, αλλά θα προσπαθήσουμε, θα παίξουμε ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Σιλβίνιο.

Στην αντίπερα όχθη, δίχως ιδιαίτερο άγχος αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στην Αλβανία η Ισπανία. Άλλη μία εντυπωσιακή παράσταση από την ομάδα του Ντε Λα Φουέντε, που κλείδωσε την πρωτιά και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εβαλε στα δίχτυα και την Ιταλία η «Φούρια Ρόχα» και το κοντέρ θα μπορούσε να γράψει πολλά γκολ. Οι Ισπανοί… φωνάζουν πως θέλουν το βαρύτιμο τρόπαιο, με αποτέλεσμα να είναι η ομάδα που έχει πείσει πιο πολύ μέχρι στιγμής.

«Στο πρώτο παιχνίδι, ίσως είχαμε λιγότερες ευκαιρίες, αλλά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Ωστόσο, η Κροατία είχε ένα πέναλτι και αμέσως μετά τα δύο γκολ μας, ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και παραλίγο να σκοράρει. Αυτό θα περιέπλεκε πολύ τα πράγματα. Το ποδόσφαιρο εξαρτάται από λεπτομέρειες, οπότε πιστεύω ότι το αποτέλεσμα στον πρώτο μας αγώνα ίσως να μην αντικατοπτρίζει πλήρως το παιχνίδι. Από την άλλη, κόντρα στην Ιταλία δεχθήκαμε πιο λίγες ευκαιρίες. Ο αγώνας ήταν πιο σοβαρός. Γενικά υπάρχουν πάντα εκπλήξεις σε αυτά τα τουρνουά», τόνισε ο Λαπόρτ.

ΑΛΒΑΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ