ΣΚΩΤΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ Live Streaming

ΣΚΩΤΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ Live Streaming

ΣΚΩΤΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ Live Streaming

Τα… φώτα στην MHPArena. Εκεί που η Ουγγαρία τίθεται αντιμέτωπη με την Σκωτία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων (22:00).

Τελευταία στροφή στους ομίλους του Euro 2024 και η Σκωτία θέλει να γράψει ιστορία: Να προκριθεί για πρώτη φορά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τρεις φορές το επιχείρησε στο παρελθόν και τις τρεις έκανε μία τρύπα στο… νερό. Εφτασε η στιγμή να μπει ένα στοπ στην κακοδαιμονία. Οι Σκωτσέζοι έβγαλαν αντίδραση μετά και την πεντάρα της πρεμιέρας από την Γερμανία, τσιμπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας από τους Ελβετούς. Ενας βαθμός που τους διατηρεί στο κόλπο πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Euro 2024. Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η νίκη επί της Ουγγαρίας στο αποψινό παιχνίδι. «Το γκρουπ είναι μαζί εδώ και πολύ καιρό. Είναι πολλοί οι ίδιοι παίκτες από την τελευταία σεζόν. Ο προπονητής ξέρει τι είναι ικανοί να κάνουν αυτοί οι παίκτες. Αυτό που θέλουμε είναι να πάμε και να δημιουργήσουμε ιστορία. Δώσαμε στον εαυτό μας την ευκαιρία και είμαστε τόσο απογοητευμένοι που ο Τίρνει έπρεπε να αποχωρήσει. Θα δούμε πώς θα πάει μαζί του, αλλά έχουμε ανθρώπους όπως ο ΜακΚένα και ο Κούπερ που μπορούν να κάνουν τη δουλειά», τόνισε ο Μακ Λιν.

Από την άλλη, συνεχίζει να απογοητεύει στα γήπεδα της Γερμανίας η Ουγγαρία. Το πάλεψε κόντρα στα Πάντσερ, αλλά όπως είναι λογικό, γνώρισε την ήττα. Την δεύτερη σε δύο ματς. Με το ενάμιση πόδι εκτός Euro 2024 οι Μαγυάροι, που αναζητούν ένα θαύμα για να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην διοργάνωση. Ακόμα και αν επικρατήσουν της Σκωτίας, πιθανότατα δε θα τους αρκεί για την πρόκριση. «Εχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε αισιόδοξοι, αλλά αν κερδίσουμε, θα χρειαστούμε λίγη βοήθεια και από… ψηλά. Δεν μας αρκεί να κερδίσουμε τους Σκωτσέζους, αλλά ελπίζω ότι αν γίνει, οι θεοί του ποδοσφαίρου θα μας βοηθήσουν. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς με την Σκωτία και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, μετά μπορούμε να μιλήσουμε για όλα τα άλλα. Οι Σκωτσέζοι έχουν έναν τρόπο παιχνιδιού και πρέπει να τους… μπερδέψουμε. Σίγουρα θα έχουμε ευκαιρίες, απλά πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Κόντρα στην Γερμανία ήμασταν
καλά οργανωμένοι στην άμυνα και καταφέραμε να τους δημιουργήσουμε ρήγματα, φτιάχνοντας ευκαιρίες. Θα είναι σημαντικό να αμυνθούμε σωστά κόντρα στην Σκωτία», τόνισε ο Ναγκί για το αποψινό παιχνίδι.

ΣΚΩΤΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ