ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming

Τα… φώτα στο Deutsche Bank Park. Εκεί που η Ελβετία τίθεται αντιμέτωπη με την Γερμανία, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro 2024 (22:00).

Βαλίτσες για τον επόμενο γύρο του Euro 2024 έχει ήδη ετοιμάσει η Ελβετία. Πιστή στις παραδόσεις της η ομάδα του Μουράτ Γιακίν, βάζει πλώρη για άλλη μία διάκριση σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το 2021 έφτασε ως και τα προημιτελικά, μένει να φανεί τώρα που θα σταματήσει. Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης με την Σκωτία, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο τρίποντο. Η μπίλια έκατσε στο Χ και η παρέα του Σακίρι θα επιχειρήσει να ρίξει στο καναβάτσο την οικοδέσποινα Γερμανία. Αν το καταφέρει, τότε η Ελβετία θα προκριθεί ως πρώτη από τον πρώτο γκρουπ του Euro 2024. «Τα πάντα έχουν να κάνουν με την ποιότητα.

Η Γερμανία παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ανυπομονούμε να βγούμε να παίξουμε το παιχνίδι. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία», δηλώνει ο Μουράτ Γιακίν. Μάλιστα, λέγεται πως θα κάνει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα του για το Ελβετία – Γερμανία. Για την ακρίβεια, δίνονται αμφίβολοι οι Σχαρ (κεντρικός αμυντικός), Ζακάρια (μέσος) και Τσούμπερ (εξτρέμ).

Σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο μέσα στο… σπίτι της η Γερμανία. Δεύτερη νίκη για την ομάδα του Νάγκελσμαν, που έριξε νοκ άουτ και την Ουγγαρία. Δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα τα Πάντσερ και βάζουν πλώρη για την πρωτιά του ομίλου. Βέβαια, μόνο εύκολο δε θα είναι το έργο τους κόντρα στην Ελβετία, μιας και η ομάδα του Γιακίν έχει το υλικό για να της κάνει την ζημιά. «Θέλουμε να βγούμε πρώτοι στο γκρουπ, αυτός είναι ο αρχικός μας στόχος. Πάντα είναι πιο ωραίο να κερδίζεις τον όμιλο. Θα προτιμούσα να αποφύγουμε έναν μεγάλο αντίπαλο στους «16», αλλά δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τα αποτελέσματα στους άλλους ομίλους», ανέφερε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν για το αποψινό παιχνίδι στη Φρανκφούρτη. 

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ