ΒΕΛΓΙΟ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ Live Streaming:

ΒΕΛΓΙΟ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ Live Streaming:

Βέλγιο και Ρουμανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Euro 2024.

Με την πλάτη στον.. τοίχο βρίσκεται πλέον το Βέλγιο έπειτα από το… κάζο της πρεμιέρας κόντρα στην Σλοβακία (1-0). Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στο εναρκτήριο παιχνίδι τους και το «πλήρωσαν». Κάπως έτσι πλέον καλούνται απόψε να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Ρουμανία και να παραμείνουν «ζωντανοί» στο κόλπο της πρόκρισης. «Έχουμε ακόμη τα πράγματα υπό έλεγχο, κρατάμε την τύχη μας στα δικά μας χέρια. Δεν ήταν η εκκίνηση που θέλαμε, αλλά πρέπει να μείνουμε θετικοί και όχι να κάνουμε τόσο δραματική την κατάσταση», δήλωσε ο Βέλγος στόπερ, Γιαν Βερτόνγκεν. Δίνεται εκτός για το σημερινό παιχνίδι στην Κολωνία ο Μενιέ (δεξί μπακ), αμφίβολος ο Βίτσελ (μέσος).

Ιδανικότερο ξεκίνημα στο Euro 2024 από αυτό δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Ρουμανία. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Ουκρανία την οποία και… σκόρπισε με 3-0. Πλέον απόψε αντιμετωπίζει το φαβορί του πέμπτου ομίλου, Βέλγιο ξέροντας πως και με ισοπαλία θα βρίσκεται με το ένα.. πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. «Έγινε μία φανταστική προσπάθεια από την ομάδα. Αν κάποιος είχε έστω και λίγη αμφιβολία, τώρα πιστεύει ότι έχουμε σπουδαία ομάδα. Ήταν απίστευτο αυτό που έκαναν οι παίκτες. Αυτή η γενιά παικτών της Ρουμανίας αντιπροσωπεύει την κατάθεση ψυχής», ανέφερε ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου, αποθεώνοντας τους παίκτες του για τη νικηφόρα πρεμιέρα. Το θετικό για τον κόουτς της Ρουμανίας είναι το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

ΒΕΛΓΙΟ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ