ΓΕΩΡΓΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ Live Streaming

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ Live Streaming

Από το Volksparkstadion ξεκινάει το πρόγραμμα της ημέρας στο Euro 2024. Πρώτη σέντρα στο Αμβούργο, με την Γεωργία να αντιμετωπίζει την Τσεχία για την δεύτερη αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (16:00).

Μπορεί να έμεινε με άδεια χέρια, ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρώτη αγωνιστική η Γεωργία. Δίχως φόβο και άγχος, έκανε το παιχνίδι της κόντρα στην Τουρκία και λίγο έλειψε να τη ρίξει στο καναβάτσο. Είχε ευκαιρίες η ομάδα του Σανιόλ, αλλά όπως είναι λογικό, πλήρωσε την απειρία της σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις. Άλλωστε, πρόκειται για την πρώτη της συμμετοχή σε Euro. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε φτάσει ως και τα τελικά του θεσμού. «Μαθαίνεις και παίρνεις εμπειρίες από αγώνες με ομάδες όπως η Τουρκία. Είναι ένα είδος διαδικασίας μάθησης. Οι παίκτες πρέπει να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους, καθώς υπάρχει ένα ματς με την Τσεχία. Νομίζω ότι πρέπει να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Είμαστε σε ένα EURO: αυτό είναι ένα είδος ανταμοιβής για τη δουλειά της ομοσπονδίας και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας.  Να φύγουμε με βαθμό από τον όμιλο πρέπει να είναι ο στόχος, αλλά το πιο σημαντικό τώρα είναι να παρουσιαστούμε καλοί. Είμαστε ακόμα σε φάση ανάπτυξης και αυτό το τουρνουά θα μας βοηθήσει να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί στο μέλλον», τόνισε ο Σανιόλ.

Σοκ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων για την Τσεχία. Ο Κονσεϊσάο πλήγωσε την ομάδα του Χάσεκ, που δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό από την Πορτογαλία. Δεν διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά της η Τσεχία, με τους Ίβηρες να την βάζουν στα δίχτυα. Σειρά παίρνει η μάχη κόντρα στη Γεωργία, με το σύνολο του Χάσεκ να έχει το «πρέπει» της νίκης. «Παρακολούθησα ξανά και ξανά την πρεμιέρα της Γεωργίας. Ο αγώνας ήταν όμορφος μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η Γεωργία ήταν επικίνδυνη μπροστά. Έδειξαν εξαιρετική ποιότητα, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Η Γεωργία δεν είναι μόνο ο Κβαρατσέλια Δείτε τα στατιστικά του Μικαουτάτζε, ο οποίος έχει σκοράρει 11 γκολ στα 11 τελευταία παιχνίδια του. Πολλοί γαλλικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Πρέπει να αποτρέψουμε τους ανοιχτούς χώρους σε αυτούς τους παίκτες. Γενικά, έχει ρυθμό και ποιότητα η Γεωργία. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η άμυνά τους είναι επίσης πολύ στιβαρή και είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε», τόνισε ο Ιβάν Χάσεκ για το κρίσιμο παιχνίδι.

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ