ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το δεύτερο ματς της ημέρας. Σέντρα στις 19:00, με την Πολωνία να αντιμετωπίζει την Αυστρία.

Πλήρωσε τα πολλά αμυντικά της κενά στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ολλανδία η Πολωνία. Εμπαζε από παντού στα μετόπισθεν η ομάδα του Προμπίερζ και ο κυριότερος λόγος όπου έμενε στο κόλπο για τον βαθμό, ήταν η απίθανη αστοχία των Ολλανδών. Ωστόσο, οι Οράνιε βρήκαν τελικά τη λύση με τον Βέχορτστ και η Πολωνία έμεινε με άδεια χέρια. Τα αφήνει όλα πίσω της και προχωράει, μιας και το σημερινό ματς φέρει χαρακτήρα «τελικού». Αν χάσει και σήμερα το σύνολο του Προμπίερζ, χάνεται. Το καλό για τον κόουτς της Πολωνίας είναι ότι θα έχει κανονικά στην διάθεσή του τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο έμπειρος άσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και θα δώσει κανονικά το παρών στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους Αυστριακούς. «Ξαγρύπνησα πριν από αυτό το παιχνίδι; Σίγουρα όχι. Γενικά κοιμάμαι πολύ καλά, ειδικά όταν ξέρω ότι ως προπονητής έχω κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσα για να προετοιμάσω την ομάδα. Η Αυστρία παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, οπότε πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Αλλά από την άλλη, αυτό δεν είναι αρκετό, θέλω να κάνουμε και τα δύο: να παίξουμε επιθετικά, αλλά και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, τότε θα βελτιωθούν οι προοπτικές μας, ήταν όλα όσα ανέφερε ο τεχνικός της Πολωνίας.

Εβαλε δύσκολα στην Γαλλία και κέρδισε τις εντυπώσεις η Αυστρία. Στρύμωξε για τα καλά τους «Τρικολόρ» η ομάδα του Ράγκνικ και λίγο έλειψε να τους κάνει χοντρή… ζημιά. Ωστόσο, ένα αυτογκόλ του Βέμπερ έβαλε τέλος στα όνειρα και τις ελπίδες της. Στο μηδέν η Αυστρία και θα πρέπει να σταθεί όρθια στη σημερινή μάχη με αντίπαλο την Πολωνία. Do or die το ματς για την παρέα του Σάμπιτζερ, που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γνωρίσει την ήττα. «Το νόημα του παιχνιδιού είναι ξεκάθαρο. Έχει χαρακτήρα νοκ άουτ. Και οι δύο ομάδες έχουν καλές πιθανότητες να περάσουν με νίκη, η ισοπαλία δεν βοηθά πραγματικά κανέναν από εμάς. Το πώς θα παίξεις τελικά εξαρτάται πώς αποδίδουμε, και σε αυτό επικεντρωνόμαστε. Έχω μερικές καλές αναμνήσεις από το Ολυμπιακό Στάδιο κυρίως χάρη σε μερικές μεγάλες νίκες κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου. Αν αυτό το μέρος είναι γεμάτο, είναι ένα καταπληκτικό γήπεδο που μπορεί να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα Το γήπεδο είναι σε φανταστική κατάσταση. Ο καιρός είναι καλός», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αυστρίας, Ραφλ Ράνγκνικ.

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ