ΔΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ Live Streaming

ΔΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ Live Streaming

Δανία και Αγγλία μετρούν τις δυνάμεις τους (19:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Euro 2024.

Το γκολ του Κρίστιαν Έρικσεν έπειτα από 1.100 ημέρες μετά την κατάρρευση του δεν ήταν αρκετό για την Δανία, ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλοβενίας. 1-1 το τελικό αποτέλεσμα με τους Σκαδιναβούς σίγουρα να είναι οι χαμένοι, καθώς έφτασαν 10 λεπτά μακριά από ένα τρίποντο το οποίο θα τους έφερνε μια… ανάσα από την φάση των «16». Παρόλα αυτά ακόμη κρατούν την τύχη στα χέρια τους, μιας και τελευταία αγωνιστική παίζουν κόντρα στην Σερβία.

«Έχουμε την τύχη να έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία, όπου κανείς δεν περιμένει να κερδίσουμε. Ωστόσο μιλάμε για ένα παιχνίδι στο οποίο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ποιος λέει ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε; Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει. Και τότε ξαφνικά θα είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Δανίας, Κάσπερ Γιούλμαν.

Η Αγγλία είναι μαζί με την Γαλλία τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Ωστόσο η εμφάνιση των Άγγλων κόντρα στην Σερβία δεν ήταν ανάλογη ενός φαβορί το οποίο «φουλάρει» για την κούπα. Μπορεί με αρκετό αίμα και ιδρώτα να έφτασαν στην νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπέλιγχαμ στο 13’, ωστόσο τα «τρία λιοντάρια» θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές στην συνέχεια αν θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου.

«Τι περιμένουμε από τη Δανία; Ένα ελαφρώς διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, οπότε θα μας θέσουν διαφορετικά ερωτήματα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την μπάλα όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο [κόντρα στη Σερβία], πραγματικά, και θα πρέπει να κοιτάξτε πίσω στο παιχνίδι τους και δείτε αν υπάρχουν προσαρμογές σε αυτό που πρέπει να κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκάρεθ Σαουθγκεϊτ. 

ΔΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ