ΣΚΩΤΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming

ΣΚΩΤΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming

ΣΚΩΤΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming

Με ματς στο RheinEnergieStadion της Κολωνίας κλείνει το σημερινό πρόγραμμα του Euro 2024. Σκωτία εναντίον Ελβετίας, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης (22:00).

Κάτι παραπάνω από εφιαλτικό ήταν το ξεκίνημα της Σκωτίας στο Euro 2024. Άνευ όρων παραδόθηκε στην Γερμανία η ομάδα του Στιβ Κλαρκ, με το κοντέρ να σταματάει στα πέντε γκολ. Γενικά, δεν κατέβηκε ποτέ στο ματς η Σκωτία και τώρα έχει μπροστά της έναν «τελικό» με αντίπαλο την Ελβετία. Αν γνωρίσει την ήττα και στο αποψινό παιχνίδι της Κολωνίας, τότε θα ξεκινήσει να ετοιμάζει βαλίτσες επιστροφής στο Νησί. «Ξέρουμε τι πήγε στραβά κόντρα στη Γερμανία. Έχω μιλήσει με τους παίκτες για το τι αισθάνομαι ότι ήταν λάθος από την πλευρά μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν χάνεις ένα παιχνίδι με 5-1. Είμαι πολύ καιρό στο ποδόσφαιρο και ξέρω ότι όταν χάνεται ένα παιχνίδι με 5-1, πρέπει να δέχεσαι όλη την κριτική που έρχεται και να απαντάς. Το καλό για μένα είναι ότι ήμουν σε αυτή τη θέση στο παρελθόν και πάντα απαντούσα. Αυτό το γκρουπ παικτών ανταποκρίνεται πάντα αρκετά καλά και μιλάω γι' αυτό όλη την ώρα. Οπότε, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα», τόνισε ο Στιβ Κλαρκ για τη συντριβή από τη Γερμανία και το ματς με την Ελβετία. Μάλιστα, ο τεχνικός της Σκωτίας δεν αποκλείεται να ανακατέψει την… τράπουλα στο αρχικό σχήμα του αποψινού αγώνα.

Τελείως διαφορετική είναι η κατάσταση στο αντίπαλο στρατόπεδο. Η γνωστή καλή Ελβετία, έκανε την εμφάνισή της στην Κολωνία. Με την μεσοεπιθετική της γραμμή να πετάει… φωτιές, έριξε στο καναβάτσο την Ουγγαρία και μπήκε με το δεξί στο εφετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πρώτος στόχος επετεύχθη, με την ομάδα του Γιακίν να θέλει να καθαρίσει την υπόθεση πρόκρισης από την δεύτερη αγωνιστική. «Ήταν σημαντικό που κερδίσαμε το πρώτο μας ματς. Φέρνει περισσότερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας, αλλά δεν ήμουν τόσο χαρούμενος με την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Σκωτία. Ήταν φανταστικό που είχαμε τόσους οπαδούς στον αγώνα με την Ουγγαρία. Γενικά, το ματς της Τετάρτης θα είναι διαφορετικό», δήλωσε ο Μουράτ Γιακίν.

ΣΚΩΤΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ