ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ Live Streaming

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ Live Streaming

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ Live Streaming

Μεγάλο παιχνίδι στην Στουτγκάρδη και την MHPArena. Δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024, με την Γερμανία να αντιμετωπίζει την Ουγγαρία (19:00).

Πέταγε… φωτιές στην πρεμιέρα του Euro 2024 η Γερμανία. Έβαλε στα δίχτυα την Σκωτία, προσφέροντας γκολ και θέαμα στους οπαδούς της. Ήταν και ένα μήνυμα προς όλους, ότι αποτελεί ένα από τα φαβορί για το βαρύτιμο τρόπαιο. Άλλωστε, τελευταία φορά που τα Πάντσερ σκαρφάλωσαν στο Έβερεστ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ήταν το μακρινό 1996. Πολλά τα πέτρινα χρόνια, με την Γερμανία να θέλει να βάλει τέλος στην κακοδαιμονία. «Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν εντυπωσιακά. Μπήκαμε πολύ δυνατά, πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο και αυτό μας βοήθησε πολύ. Σκοράραμε πολύ και μείναμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Το πιο σημαντικό είναι πως τα εύσημα δεν τα παίρνει μόνο ένα άτομο αλλά ότι μοιράζονται σε όλη την ομάδα. Ήταν ένα έξοχο ξεκίνημα, αλλά είναι μόνο το πρώτο βήμα. Οι παίκτες κάνουν τα πάντα ώστε να διασφαλίζουν πως ο παίκτης δίπλα τους δείχνει και αυτός καλός. Οι οπαδοί πιθανότατα πιστεύουν σε εμάς λίγο περισσότερο τώρα, απ’ότι πριν το ματς», τόνισε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν για το εκπληκτικό ξεκίνημα της Γερμανίας στο εφετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, με αρνητικό αποτέλεσμα συνοδεύτηκε η πρεμιέρα της Ουγγαρίας στο Euro 2024. Η ομάδα του Ρόσι εμφάνισε αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν, τα οποία και
πλήρωσε στο ματς με την Ελβετία. Το σύνολο του Γιακίν… τιμώρησε όλα τα λάθη των Μαγυάρων και το σημερινό ματς με την Γερμανία φέρει χαρακτήρα do or die. Αν οι Ούγγροι γνωρίσουν και πάλι την ήττα, τότε δύσκολα θα συνεχιστεί το ταξίδι τους στο εφετινό Euro. «Πληρώσαμε αυτά (τα λάθη) στο πρώτο παιχνίδι και παίζουμε με τη Γερμανία, η οποία, κατά τη γνώμη μου, είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος, η πιο δύσκολη ομάδα που παίζει τώρα, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Γνωρίζουμε στα χαρτιά ότι η γερμανική ομάδα είναι καλύτερη από εμάς. Αυτό θα μας δώσει περαιτέρω κίνητρο, επιτρέποντάς μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε έναν βαθμό  και αυτό θα μας επιτρέψει, να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Αλλά αυτό απαιτεί τον τέλειο αγώνα, όλοι όσοι παίξουν πρέπει να δώσουν το 100%», τόνισε ο κόουτς της Ουγγαρίας.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ