ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ Live Streaming

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ Live Streaming

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ Live Streaming

Τα… φώτα στην Red Bull Arena. Εκεί που η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Τσεχία για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 (22:00).

Εφτασε η ώρα της Πορτογαλίας. Μιας ομάδας που συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για το εφετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γερμανικά γήπεδα. Μεγάλες οι προσδοκίες για τους Ίβηρες, που έκαναν φύλλο και φτερό όποιον αντίπαλο βρέθηκε στον δρόμο τους. Το απόλυτο μέτρησε στην προκριματική διαδικασία η Πορτογαλία, μαζεύοντας 30 πόντους σε 10 αγωνιστικές. Θέλει να ξυπνήσει μνήμες 2016 η Πορτογαλία και το μόνο σίγουρο είναι πως μπορεί να το καταφέρει. Εχει το know how, έχει και το υλικό για να φτάσει ξανά στο τέλος του δρόμου. Που είναι το Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου. Με τους Ρονάλντο, Λεάο και Φερνάντες στην πρώτη γραμμή, είναι ικανή για όλα στο εφετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. «Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν πετύχει αυτό που πέτυχε. Είναι παράδειγμα από πολλές απόψεις. Το να είναι ο μόνος παίκτης που θα μετράει περισσότερα από 200 παιχνίδια για τη χώρα του, αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να επιτευχθεί εύκολα. Αυτό που με εξέπληξε στον Κριστιάνο είναι ότι αψηφά πάντα την ηλικία του. Μετά από κάθε προπόνηση, το τεχνικό επιτελείο και εγώ θα εκπλαγούμε που ένας παίκτης που έχει πετύχει τα πάντα, έχει εμμονή με το να είναι ο καλύτερος, έχει εμμονή με αυτή την τελειότητα. Αυτό είναι μεταδοτικό», τόνισε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο, η Πορτογαλία, δεν μπορεί να υποτιμήσει την Τσεχία. Μια ομάδα που βρίσκεται ανελλιπώς σε Euro από το 1996. Οι Τσέχοι συνεχίζουν να γράφουν ιστορία, μιας και η τελευταία φορά που δεν προκρίθηκαν σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν το μακρινό 1992. Ως δεύτερη τσέκαρε το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024 και έχει την ποιότητα για να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση. «Πρέπει να είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι καταφέραμε να προκριθούμε στο EURO για όγδοη συνεχόμενη φορά. Είναι μια τεράστια επιτυχία, ειδικά όταν εξετάζουμε άλλες ανεπτυγμένες χώρες που δεν έχουν καταφέρει να κάνουν το ίδιο», τόνισε ο κόουτς της Τσεχίας για τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ