ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming: Τουρκία και Γεωργία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του έκτου ομίλου του Euro 2024.

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming: Ένα από τα πιο ισχυρά αουτσάιντερ του Euro 2024 είναι η Τουρκία. Το σύνολο του Βισέντζο Μοντέλα διαθέτει αρκετή ποιότητα, αλλά και εμπειρία μιας και δίνει το παρών σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για τρίτη διαδοχική φορά. Για να φτάσει μέχρι τα γήπεδα της Γερμανίας, ξεπέρασε τα εμπόδια των Κροατίας, Ουαλίας, Λετονίας και Αρμενίας. Συμμετέχει στον έκτο όμιλο μαζί με Πορτογαλία, Τσεχία και Γεωργία. Θεωρητικά είναι το δεύτερο φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο μένει το αποδείξει και πάνω στο χορτάρι. «Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας και να παίξουμε με πάθος και θάρρος. Έχουμε ένα ωραίο μείγμα από νέους, ταλαντούχους παίκτες και παιδιά όπως ο Τσαλχανόγλου, που είναι έμπειρα πρότυπα, οπότε έχουμε μια ευκαιρία. Έχουμε μεγάλους απόντες λόγω τραυματισμών αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε και να έχουμε πίστη στους ανθρώπους που έχουμε εδώ μαζί μας Δεν περάσαμε από τη φάση των ομίλων στα δύο τελευταία τουρνουά μας, οπότε πρέπει πραγματικά να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς και να κερδίζουμε αγώνες από την αρχή», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Τουρκίας, Βιντσέντζο Μοντέλα.

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming: Με στόχο να χαρεί στο έπακρο την πρώτη συμμετοχή της σε τελική φάση Euro θα εμφανιστεί η Γεωργία στα γήπεδα της Γερμανίας.Το σύνολο του Γουίλι Σανιόλ έκανε την έκπληξη καταφέρνοντας μέσω των playoffs να δώσει το παρών σε ένα μεγάλο τουρνουά. Αφού πρώτα επικράτησε με 2-0 του Λουξεμβούργου στη συνέχεια ξεπέρασε το εμπόδιο της Εθνικής μας ομάδας στην διαδικασία των πέναλτι. Φυσικά όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον ηγέτη αυτής της ομάδας ο οποίος δεν είναι άλλος από τον, Κβίσα Κβαρατσκέλια. «Είναι ο πρώτος μας αγώνας, αλλά είναι και ο πρώτος αγώνας της Τουρκίας, και είμαι σίγουρος ότι είναι υπό μεγαλύτερη πίεση από εμάς. Αν μιλάτε για τα δυνατά σημεία της Τουρκίας, θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ για πολύ καιρό, γιατί έχει πολλούς καλούς παίκτες με μεγάλες τεχνικές ικανότητες. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Μετά τον τελικό των πλέι οφ ήταν λίγο δύσκολο για κάποιους παίκτες να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους, γιατί ήταν σαν να ζούσαν ένα όνειρο. Αυτό το όνειρο πρέπει να τελειώσει σε κάποιο σημείο και πρέπει να συγκεντρωθούμε ξανά», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γεωργίας, Γουιλί Σανιόλ.

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ