Με το 1.91 στο ΣΕΦ

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Όλα τα βλέμματα στο ΣΕΦ. Εκεί που ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στα πλαίσια του game 4 της τελικής σειράς του ελληνικού πρωταθλήματος. Εχουν το προβάδισμα οι «ερυθρόλευκοι» και με νίκη, κατακτούν και τον εφετινό τίτλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:15): Κατώτερος των περιστάσεων στο πρώτο ημίχρονο του τρίτου τελικού ο Ολυμπιακός, παρόλα αυτά γύρισε το παιχνίδι από το -16. Παρότι δεν βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, προηγήθηκε και με ένα πόντο στο 36΄, όμως κάποια λάθη του στοίχισαν την ευκαιρία να κάνει το 3-0 και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Τώρα, με το σκορ της σειράς στο 2-1, έχει την ευκαιρία για το τρίτο σερί νταμπλ μπροστά στο κοινό του, σε ένα παιχνίδι που έχει στιγματιστεί από τα πολλά εξωαγωνιστικά θέματα, τις ανακοινώσεις, τις προκλήσεις και την τοξικότητα. Αν καταφέρει να ξεπεράσει την πίεση που σε πολλές περιπτώσεις δημιουργεί η έδρα και έχει ακόμα δυνάμεις ο Μιλουτίνοφ, έχει προβάδισμα νίκης έστω και με οριακή διαφορά στο σκορ. Δεδομένα οι άμυνες θα είναι πιο αποτελεσματικές και τα ποσοστά ευστοχίας πιο χαμηλά λόγω της κρισιμότητας και του άγχους, οπότε το όριο στους 168,5 πόντους μας καλύπτει θεωρητικά απόλυτα. Αγωνιστικά, δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Φαλ, καθώς και οι Ράιτ, Μπραζντέικις και Σίκμα, οι οποίοι είναι εκτός λίστας ξένων.

Euro 2024: Αυτήν την κούπα ποιος θα την πάρει;

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:15): Όπως και το δεύτερο παιχνίδι, έβγαλε αντίδραση στο τρίτο παιχνίδι της Δευτέρας και μείωσε σε 2-1 τους τελικούς. Πάει στο ΣΕΦ έχοντας μία ακόμα ευκαιρία για να «απαντήσει» στο break του Ολυμπιακού, να ισοφαρίσει σε 2-2 και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην έδρα του σε τελευταίο ματς την Παρασκευή. Ο Παναθηναϊκός είχε στο προηγούμενο παιχνίδι καταπληκτικούς τους Ναν, Λεσόν, σημαντικά βοηθητικό τον Αντετοκούνμπο και καθοριστικό τον Παπαπέτρου, όμως για να τα καταφέρει στον Πειραιά θα πρέπει να κάνει ακόμα καλύτερο παιχνίδι και χωρίς «νεκρά» διαστήματα». Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και μοναδικό ερωτηματικό είναι το ποιος εκ των Βιλντόσα ή Μπλατσερόφσκι θα μείνει εκτός δωδεκάδας για να υπάρξει εξάδα ξένων. Θα προσπαθήσει να επικρατήσει μέσω της άμυνάς του και για να γίνει αυτό θα πρέπει να κρατήσει όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι τους «ερυθρόλευκους» κάτω από τους 80 πόντους. Κάτι που σημαίνει πως το under σε τόσο υψηλό line έχει προβάδισμα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από