Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Κανάλι Μετάδοσης (Game 3)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Κανάλι Μετάδοσης (Game 3)

Τα… φώτα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Εκεί που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στα πλαίσια του game 3 των τελικών της Basket League. Δείτε την ώρα έναρξης και το κανάλι της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Κανάλι

Το ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα (10/6) στις 21:15 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από το ΕΡΤ3.

Η σειρά των Τελικών της Basket League επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και τα πράγματα έχουν αρχίσει να έχουν ένταση. Ο Ολυμπιακός πήρε 2η νίκη, έκανε το 2-0 και πλέον ψάχνει μια νίκη για τον τίτλο του πρωταθλητή. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι του ΣΕΦ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν και πήρε τα ηνία του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός που ξεκίνησε πολύ καλά, βρήκε δυσκολίες και δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει στο ματς. Ο Σλούκας με τον Λεσόρ προσπάθησαν, αλλά δεν ήταν αρκετοί για να δώσουν τη νίκη στην ομάδα τους.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Κανάλι

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός θα ψάξει μια και τελευταία νίκη για τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην έδρα του και θέλει τη νίκη που θα τον κρατήσει «ζωντανό» στη σειρά και στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια ακόμα νίκη, εύκολη ή δύσκολη για να πάρει όλους τους φετινούς τίτλους στην Ελλάδα. Ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι είναι μπροστά μας.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ